|joi, decembrie 1, 2022
  • Follow Us!

Prefectul liberal este IRESPONSABIL! Vineri, 13 martie, este o zi cumplită pentru primăriile din județul Vâlcea! 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_costea_tiberiu

Deși nu sunt superstițios din fire, se pare că ziua de astăzi, vineri, 13 martie, este o zi cumplită pentru primăriile din județul Vâlcea, întrucât Instituția Prefectului a considerat de cuviință să atace în contencios administrativ hotărârea de Consiliu Județean prin care au fost repartizați, către primării, banii pentru cheltuielile de funcționare, cofinanțări și programe de dezvoltare.

Într-o perioadă atât de grea, acest gest al prefectului este unul cu niște consecințe foarte grave, deoarece aplicabilitatea hotărârii prin care Consiliul Județean a repartizat banii se suspendă până la judecarea, pe fond, la instanța de contencios administrativ.

Vom depune toate diligențele în instanță, pentru respingerea acțiunii inițiate de prefect și menținerea actului administrativ în forma adoptată.

Până atunci însă, sumele repartizate nu pot fi utilizate de către primării.

Îi asigur pe colegii mei primari că rămân alături de ei și că voi căuta soluții pentru a depăși, împreună, situația generată de acțiunea demarată de Instituția Prefectului, sub semnătura domnului prefect Tiberiu Costea.

Este o problemă destul de gravă, pentru rezolvarea căreia am dispus deja măsuri în ceea ce privește demararea procedurilor juridice de apărare și soluționare a cauzei.

Constantin RĂDULESCU, președinte Consiliul Județean Vâlcea

Leave a Response