Poziţia companiei Chimcomplex cu privire la conflictul de muncă generat de Sindicatul Chimistul Oneşti

duminică, 8 martie 2020

 

Compania a tratat întregul proces de negociere a CCM-ului cu responsabilitate şi a dat dovadă de bună credinţă şi deschidere în discuţiile cu angajaţii. Deşi se află într-o situaţie financiară dificilă a propus oferte îmbunătăţite, deoarece bunăstarea angajaţilor este principala noastră preocupare.

Ne aflăm acum în situaţia în care reprezentativitatea Sindicatului Chimistul Oneşti a fost contestată de către sindicatul sucursalei Râmnicu Vâlcea, pe motiv că reprezintă interesele doar a 30% din angajaţii noştri. Iar în acelaşi timp Sindicatul Chimistul Oneşti a declanşat conflict de muncă din data de 5 martie. Compania refuză să fie arbitru în lupta de putere între cele două sindicate, însă trebuie să ţină cont de solicitările ambelor sindicate şi să rămână imparţială. Am analizat această situaţie atipică şi am venit în sprijinul salariaţilor cu o soluţie temporară astfel încât aceştia să nu sufere diminuările de drepturi care apar din blocarea negocierilor până la aprobarea unui nou CCM.

Avem încredere însă în angajaţii noştri că vor lua cea mai bună decizie. Am devenit împreună cel mai mare combinat chimic din România şi sperăm că împreună vom decide să rămânem stabili pe piaţă, să funcţionăm şi să dezvoltăm oraşul Oneşti în continuare.

 

Conducerea Chimcomplex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe