Nicolae Sărdărescu, primarul orasului Horezu: „Am proiecte de 900 de miliarde lei în derulare... Asta îi deranjează enorm pe oamenii slabi care ma atacă!”

duminică, 8 martie 2020

 

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu, a precizat pentru publicatia online tribunavalceana.ro că nu va avea o campanie electorală murdară, „pe care adversarii săi politici o practică de 4 ani, prin zeci de reclamaţii nefondate”. Din punctul său de vedere, realizările actualei conduceri a Primăriei Horezu nu pot fi deloc neglijate. Şi, pe bună dreptate, cam aşa e! „Vorbim despre proiecte de 900 de miliarde lei vechi, care sunt în diverse stadii de implementare. Şi asta doar în patru ani de când am preluat conducerea Primăriei. Echipa de la primărie a luat foc automat! Doar oamenii mici şi slabi m-au atacat permanent în toată această perioadă. Eu nu le-am răspuns niciodată, pentru că vreau să duc o campanie curată, iar locuitorii din Horezu cunosc asta. Când nu ai soluţii, ce poţi face? Nimic... Doar să ataci, să vorbeşti aiurea. În doar patru ani, am obţinut, am obţinut finanţare pentru 9 proiecte europene şi 8 guvernamentale, cu o valoare totală de 900 de miliarde de lei vechi. Acest lucru e uşor de verificat! Sunt date oficiale... Şi asta nu pentru un oraş mic, nu pentru un municipiu reşedinţă de judeţ... Eu şi colegii mei am muncit mult, să facem din Horezu un oraş respectat, care să devină un pol turistic de nivel naţional.

S-au făcut deja paşi importanţi! Trebuie să avem însă şi puţină răbdare, deoarece procedura de implementare e  anevoiasă şi nu depinde doar de noi, ca primărie. De la aprobarea finanţării şi până la finalizarea licitaţiei se pierde enorm de mult timp. Mai avem doar câteva investiţii care vor începe în curând: modernizarea zonei centrale, iluminatul public inteligent (în toate satele, lămpi cu led), centru ISU, baza sportivă, plus al doilea teren de fotbal. Avem banii aprobaţi şi pentru astea”, a explicat edilul PSD din Horezu, Nicolae Sărdărescu – potrivit www.tribunavalceana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe