|sâmbătă, decembrie 3, 2022
  • Follow Us!

Marinica Potop, director general SARCOM: Singurele care ne încurcă in aceasta perioada dificila sunt organele statului prin deciziile pe care le iau! 

7-marinica-potop-sarcom

Sarcom, producător de vopsele din Vâlcea: Singurele care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile pe care le iau. În orice act aprobat până în prezent strecoară articole care duc la neîncadrarea în lege şi le fac inutilizabile

Deciziile luate de autorităţi în contextul epidemiei de coronavirus îi induc în eroare pe unii producători de materiale de construcţii, este de părere Marinică Potop, acţionar şi director general al producătorului de lacuri şi vopsele Sarcom Vâlcea.

„Singurii care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile pe care le iau. În loc să nu permită plimbatul prin ţară de către persoanele sosite din afara ţării, statul ne îngrădeşte nouă activitatea. În orice act aprobat până în prezent – Legea 19, Şomajul tehnic – strecoară în normă articole care duc la neîncadrarea în lege şi, de fapt, le fac inutilizabile” , spune Marinică Potop. (zf.ro)

Leave a Response