Ești o femeie ocupată? Iată 4 metode simple pentru a-ți organiza garderoba în lipsă de timp

miercuri, 18 martie 2020

 

Astăzi, tot mai mulți se plâng de un program încărcat și de lipsa timpului liber. În cazul femeilor, munca la birou, treburile casnice și îngrijirea copiilor le ocupă aproape toată ziua. Dacă te regăsești în această situație, cu siguranță, îți dorești să scapi de grijile suplimentare, cum ar fi alegerea ținutei potrivite, orele petrecute prin magazinele aglomerate sau aranjarea și sortarea hainelor. Așadar, în continuare, vei afla cum poți evita aceste neplăceri, pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine. 

4 metode prin care îți poți organiza garderoba în mod eficient

În loc să pierzi vremea preocupându-te de haine, trebuie să simplifici cât mai mult tot ce ține de acestea: cumpărături, selecție, sortare, depozitare. Iată cum poți face acest lucru:

  • Cea mai simplă și rapidă schimbare pe care o poți face este să apelezi la cumpărăturile online. Tot mai multe magazine oferă livrare gratuită și condiții avantajoase de retur. Așa că, fă-ți curaj, renunță la drumurile obositoare prin mall-uri și plasează o comandă pe www.botta.ro sau, dacă încă nu ai decis ce îți dorești, răsfoiește câteva reviste pentru inspirație. Poți descoperi combinații la care nici nu te-ai fi gândit până acum.

 

  • Simplifică-ți existența alegând câteva piese clasice, care nu se demodează și care pot fi accesorizate ușor. Astfel, dacă ai deja un set pe care te poți baza oricând, alegerea hainelor dimineața, înainte să pleci la birou, se va transforma într-o plăcere. Găsești aici câteva idei care te vor ajuta să pui bazele unei garderobe chic. 

 

  • Alege materiale de calitate. Un articol vestimentar rezistent îți va fi mult mai folositor decât zece care se deteriorează rapid. În acest fel, nu vei mai pierde minute prețioase alegând haine care nu mai arată așa cum ți-ai dori. Mai mult decât atât, o ținută din fibre de calitate va transmite un mesaj pozitiv despre tine celor din jur. Nu în ultimul rând, alegând astfel de piese în defavoarea celor fast fashion, dovedești grijă față de mediul înconjurător, printr-o abordare de consum sustenabil. 

 

  • Donează hainele pe care nu le mai porți sau fă schimb cu prietenele, pentru un suflu proaspăt în garderoba ta. Deși ai tendința de a acumula cât mai multe lucruri, pentru a avea diverse opțiuni la îndemână, este dovedit faptul că acest aspect îți îngreunează deciziile. O garderobă redusă, dar bine pusă la punct și înnoită la nevoie, va face lucrurile mai ușoare pentru tine atunci când îți vei alege ținuta. Dacă ai grijă ca hainele pe care le deții să se potrivească personalității tale, totul va deveni neașteptat de simplu, iar tu nu va trebui să te mai îngrijorezi pentru întreținerea a zeci de articole care, în realitate, îți sunt inutile. În plus, printr-o donație, poți ajuta persoane care au într-adevăr nevoie. 

 

În concluzie, organizarea garderobei poate fi o plăcere dacă alegi soluțiile potrivite. Tu ce metode folosesti pentru a-ti ordona dressing-ul?

Sursa foto: canva.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe