|miercuri, decembrie 7, 2022
  • Follow Us!

CORONAVIRUS: În Vâlcea sunt 181 de persoane in izolare la domiciliu și 4 persoane internate în secția de Boli Infecțioase a SJU 

coronavirus+mgn

 

 

In ceea ce priveste activitatile de prevenire a infectarii cu coronavirus, potrivit Direcției de Sănătate Publică Vâlcea, până în data de 3 martie 2020, județul nostru avea un numar de 181 de persoane in izolare la domiciliu, 0 persoane aflate in carantina si 4 persoane internate in sectia de Boli Infectioase a SJU Valcea. Dintre acestea, doar 2 persoane au prezentat simptomatologie respiratorie. Acestea au fost testate, rezultatele fiind negative.

De asemenea, au fost testate si 2 persoane din teritoriu (cele 2 persoane au fost contacti apropiati cu una din persoanele internate la sectia de Boli Infectioase a SJU). Testele efectuate au fost negative si pentru aceste persoane. Pentru o parte din persoanele de origine chineza, DSP a primit documentele care atesta perioada de carantina efectuata inaintea venirii in Romania. Prin urmare, aceste persoane au iesit din locatia de izolare.

Leave a Response