CORONAVIRUS: În Vâlcea sunt 181 de persoane in izolare la domiciliu și 4 persoane internate în secția de Boli Infecțioase a SJU

miercuri, 4 martie 2020

 

 

In ceea ce priveste activitatile de prevenire a infectarii cu coronavirus, potrivit Direcției de Sănătate Publică Vâlcea, până în data de 3 martie 2020, județul nostru avea un numar de 181 de persoane in izolare la domiciliu, 0 persoane aflate in carantina si 4 persoane internate in sectia de Boli Infectioase a SJU Valcea. Dintre acestea, doar 2 persoane au prezentat simptomatologie respiratorie. Acestea au fost testate, rezultatele fiind negative.

De asemenea, au fost testate si 2 persoane din teritoriu (cele 2 persoane au fost contacti apropiati cu una din persoanele internate la sectia de Boli Infectioase a SJU). Testele efectuate au fost negative si pentru aceste persoane. Pentru o parte din persoanele de origine chineza, DSP a primit documentele care atesta perioada de carantina efectuata inaintea venirii in Romania. Prin urmare, aceste persoane au iesit din locatia de izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe