Constantin Radulescu, Omul care sfințește locul: Vâlcea este primul județ din regiune cu investiții în proiecte județene de 3268 lei pe cap de locuitor

miercuri, 4 martie 2020

Omul care sfințește locul

Fiecare loc care arată bine și funcționează în folosul oamenilor are la cârma lui pe cineva harnic, bun gospodar, competent și inspirat. Așa sunt locul - județul Vâlcea - și omul - președintele Consiliului Județean din ultimii patru ani, Constantin Rădulescu. Vâlcea este primul județ din regiune cu investiții în proiecte județene de 3268 lei pe cap de locuitor, bani obținuți din fonduri europene.
Sursa informației este Ziarul financiar și comparația se face în regiune cu județele învecinate: Olt, Argeș, Dolj, Sibiu, Gorj și Mehedinți, toate sub acest nivel de performanță.
Banii sunt cel mai important instrument cu care gospodarul face treabă bună în gospodăria lui. Constantin Rădulescu a contribuit la obținerea sumelor cu care județul Vâlcea a crescut în ultimii ani și la planificarea utilizării lor în cadrul proiectelor esențiale pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor care locuiesc aici.
În anii din urmă Vâlcea a semnat contracte în Programul operațional regional de peste o mie de milioane de lei, sumă care depășește nivelurile financiare atinse de județele din Oltenia: Dolj, Gorj, Olt și Mehedinți. Constantin Rădulescu este președintele Consiliului Județean și al Partidului Social Democrat Vâlcea și va conduce acest județ și în următorul mandat cu aceeași pricepere dovedita: priceperea gospodarului care sfințește locul!

Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

89200212_3082406968459696_8459058168167661568_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe