Chimcomplex a primit AVIZUL pentru a produce dezinfectanți. Societatea doneaza spitalelor 1000 de tone de biocide!

luni, 23 martie 2020

Chimcomplex a primit AVIZUL pentru a produce dezinfectanți. Societatea doneaza spitalelor 1000 de tone de biocide!

Ministrul Economiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anunţat potrivit DC NEWS care sunt companiile care vor să producă dezinfectanţi, dar şi ce răspuns a primit Chimcomplex, fostul Oltchim, de la Comisia de Biocide, după ce a anunţat că vrea să producă astfel de substanţe.

Chimcomplex, răspuns de la Comisia de Biocide. Vestea serii care poate scoate România din criză

"Chimcomplex a obţinut, astăzi, avizul de la comisia de biocide. Eu nu dau avize, eu doar intermediez legătura dintre mediul economic cu celelalte ministere şi instituţii. Cei de la Chimcomplex au promis că vor da spitalelor 1000 de tone de biocid ca donaţie.", a mai spus ministrul.

"Chimcomplex SA Borzesti a implementat cerinţele legale naţionale şi europene privind fabricarea şi plasarea pe piaţă a produselor din gama de fabricaţie proprie incluse în grupa produselor biocide, respectiv agenţi tratare ape. Deţinem avize de biocide şi avize sanitare pentru produsele care fac obiectul acestor domenii de utilizare. Suntem în procedura de autorizare europeană a produselor cu caracter biocid, în conformitate cu Reg. European nr. 528/2012 privind punerea la dispoziţie pe piaţă şi utilizarea produselor biocide.", a transmis societatea pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe