Ce este important atunci cand vreau sa cumpar o bratara de fitness  

miercuri, 11 martie 2020

 

Bratara de fitness este un gadget care te ajuta sa iti monitorizezi progresul atunci cand faci sport, cand mergi pe jos sau cand dormi si e un produs foarte cautat in randul persoanelor care vor sa isi gaseasca motivatia cand vine vorba de miscare.

Daca te afli in situatia de a alege si tu un astfel de articol, poti sa afli o serie de opinii despre cele mai interesante modele, de pe site-urile online precum Liniadestart.ro.

Bratara pe care o cumperi trebuie sa fie una potrivita pentru tine, deci, trebuie sa ai in vedere cele mai importante caracteristici:

  1. Circumferinta maxima

In primul rand, trebuie sa te asiguri de faptul ca varianta pe care o achizitionezi iti va veni bine la mana, ca va cuprinde incheietura intr-un mod confortabil, fara riscul de a o pierde. Pentru asta, cauta in descrierea produsului informatii legate de lungimea curelei pe care o detine device-ul tau.

  1. Activitatea monitorizata

O bratara se alege intotdeauna si in functie de ce e capabila sa iti afiseze. Marea majoritate a modelelor iti vor da detalii cu privire la: numarul de pasi, distanta parcursa si caloriile arse, dar sunt si variante ceva mai performante, care monitorizeaza ritmul cardiac, somnul, numarul de trepte urcate sau alte astfel de detalii.

 

  1. Tip de incarcare

Aici ai de regula doua optiuni: acumulatori reincarcabili, care iti vor oferi de cele mai multe ori o autonomie de circa 20 de zile si baterii de tip nasture, care pot sa te tina si pana la cateva luni bune, deoarece sunt de regula modele fara prea multe functii, care au un consum foarte redus.

  1. Caracteristici cheie

Sunt mai multe aspecte interesante ce pot fi prezente pe un astfel de gadget si care te pot ajuta sa ai o experienta placuta: rezistenta la apa (daca vrei sa nu scoti bratara de la mana cand mergi la piscina vara sau daca vrei sa faci sporturi ce presupun contactul direct cu apa), respingere apel (daca doresti sa sincronizezi gadgetul cu smartphone-ul), afisare ora (pentru a te organiza mai simplu cu ceea ce ai de facut zilnic) sau alarma (pentru a nu rata nimic important).

 

  1. Sistemul de operare compatibil

Trebuie sa ai in vedere si acest lucru, daca doresti sa folosesti o aplicatie impreuna cu bratara, pentru a-ti urmari mai usor progresul. De cele mai multe ori, aceste gadgeturi sunt compatibile cu smartphone-urile ce folosesc Android si iOS, iar uneori si cu computerele ce utilizeaza Windows sau Mac OS. Conexiunea se poate face prin Bluetooth sau wireless, in functie de ce e disponibil pe device.

  1. Caracteristicile display-ului

La acest capitol ar trebui sa te intereseaza tipul de ecran si rezolutia lui, pentru a-ti da seama daca iti va afisa datele atat de clar pe cat ai vrea, dimensiunile pe care le are, pentru a oferi o suprafata suficient de generoasa pentru gustul tau si detaliile cheie precum rezistenta la zgarieturi sau control cu ajutorul display-ului tactil.

Profita de avantajele pe care le poate aduce un astfel de gadget si alege si tu unul potrivit pentru tine, daca vrei sa iti monitorizezi cat mai simplu modul in care faci miscare zilnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe