Ce cadou poti face unui copil din Valcea in martie 2020   

duminică, 8 martie 2020

 

Chiar daca martie este o luna care pune in prim plan femeile, nici copiii nu trebuie sa fie uitati in aceasta perioada. Daca te pregatesti sa mergi la ziua de nastere a unui micut sau daca faci ultimele pregatiri inainte de a deveni nasa unui bebelus, trebuie sa te informezi cu privire la cele mai potrivite daruri pentru cei mici.

In cazul in care parintii nu-ti comunica ceea ce-si doreste copilul, nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece exista numeroase variante de cadouri care pot fi adorate de cei mici. Poti alege atat intre diferite tipuri de jucarii, cat si articole de imbracaminte pufoase si calduroase, fiindca in luna martie inca este destul de frig, lucru ce se intampla si in Valcea. 

Iata ce cadou poti face unui copil in luna martie a anului 2020: 

  • Urs de plus 

 

Toti copiii isi doresc un urs mare de plus cu care sa doarma, sa-l imbrace, sa-si petreaca majoritatea timpului, fapt pentru care nu trebuie sa eziti sa oferi unui micut o astfel de jucarie. Daca este fata, te poti orienta spre unul alb, cu funda roz la gat, iar daca mergi la ziua de nastere a unui baiat, poti alege atat unul maro.  

  • Combinezon 

 

Chiar daca pentru adulti combinezoanele sunt, de cele mai multe ori, simple, monocromatice, pentru cei mici, marii producatori au realizat atat costume ce deghizeaza micutii in ursi, dinozauri sau roboti, cat si modele sub forma de costum de printesa sau floare. Astfel, in functie de sexul celui mic, poti alege o astfel de piesa vestimentara care sa fie pe gustul acestuia. 

costum12

  • Joc interactiv 

 

Exista numeroase jocuri interactive de societate si pentru cei mici. Daca mergi in vizita la un copil cu varsta de 5-6 ani, atunci, cu siguranta, ai de unde alege unul pe gustul acestuia. Ii poti darui o trusa de facut magie sau un joc amuzant, cu care sa se joace impreuna cu fratele sau sora.  

  • Ghete 

 

In cazul in care te pregatesti sa devii in curand nasa unui bebelus, iti poti indrepta atentia spre numeroase articole de imbracaminte, care sa ajute mama sa scuteasca numeroase finante. Ii poti darui atat o pereche de ghetute pentru cei mici, cat si rochite, bluze, costume si diferite accesorii. Nu uita, insa, de produsele de ingrijire, deoarece si acestea sunt extrem de importante pentru cresterea sanatoasa a unui prichindel. 

  • Carte de colorat  

 

Cu ajutorul unei carti de colorat, inveti copilul sa fie disciplinat, organizat si sa-si petreaca timpul in mod cat mai frumos. Daca micuțul prietenilor tai petrece mult timp in fata televizorului sau cu telefonul in mana, ofera-i in dar o astfel de sursa de distractie si un set de creioane, astfel incat acesta sa uite de jocurile online sau de desenele animate.  

In concluzie, nu este deloc dificil sa faci cadouri celor mici, insa trebuie sa fii foarte atent la nevoile si dorintele acestora. Incearca sa vorbesti cu parintii despre ceea ce-si doresc copiii, iar daca nu reusesti sa afli darul mult visat, inspira-te din lista prezentata mai sus.  

Sursa foto: Unsplash.com 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe