VIDEO - A izbit masina de un parapet, dupa ce a fugit de Politie

sâmbătă, 1 februarie 2020

Un tanar care s-a urcat baut la volan a izbit masina de un parapet. La data de 01 februarie a.c, în jurul orei 04.00, conducătorul unui autoturism, la vederea echipajului  de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Ramnicu Vâlcea, a demarat în trombă.
Echipajul a plecat în urmărirea acestuia, autoturimsul fiind descoperit la intersecția bld. Tineretului cu str. Tudor Vladimirescu. Pe fondul vitezei excesive, conducătorul auto, un tânăr de 19 ani din Dăești, ar fi pierdut controlul volanului. A intrat în coliziune cu parapetele delimitator, informeaza Politia.

Tanarul era baut

Politistii au aflat de ce tanarul a izbit masina de un parapet. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Biroul Rutier. Iar  în urma testării cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge. Pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe