Trăsăturile tehnice ale mașinilor Nissan

marți, 18 februarie 2020

Compania japoneză Nissan Motor Co. Ltd. produce mașini din 1935, la un an de la înființare.

Yoshisuke Aikawa a fost primul președinte al întreprinderii și unul dintre fondatorii acesteia. Sediul se află în Nishi-ku, Yokohama, Japonia. Producția modernă de mașini cuprinde autoturisme, crossovere, pickup-uri, mașini sport și vehicule comerciale ușoare, inclusiv modele complet electrice și hibride. Până în 2018 Nissan a fost cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, producând peste 5 milioane de mașini.

Trăsăturile tehnice ale mașinilor Nissan

Pe mașinile brandului sunt implementate tehnologii avansate, care permit obținerea unui consum eficient de combustibil și caracteristici bune la drum. De exemplu, noul hatchback cu 5 uși Nissan Micra 2019 este echipat cu o gamă vastă de motoare diesel și pe benzină: de la 70 cp și 95 Nm cuplu până la 115 cp și 200 Nm. Consumul mediu de combustibil în ciclul combinat al versiunilor pe benzină este de peste 6 litri/ 100 km.

Legendara mașină sport GT-R are o ținută impresionantă și uimitoare caracteristici dinamice. Versiunea NISMO, creată de diviziunea de performanță proprie companiei Nissan, este echipată cu motor V6 de 3.8 litri cu turbocompresor dublu. Acest motor are o putere de 591 cp și un cuplu maxim de 652 Nm.

Un concept complet nou despre condusul auto – Nissan Intelligent Mobility – prezintă un întreg sistem de tehnologii inovatoare, inclusiv sistemul de condus și parcare autonomă a vehiculului (Propilot), sistem de avertizare coliziune frontală, sistem de monitorizare a punctelor moarte, sistem de asistență și intervenție pe bandă, sistem de monitorizare panoramică etc.

Producătorul a dezvoltat multe inovații în domeniul siguranței auto, sistemelor auto inteligente și a soluțiilor de energie sustenabilă. În prezent, hatchback-ul complet electric cu 5 uși Leaf și furgonetele E-NV200 își prezintă gama de modele de vehicule electrice.

Euautopiese.ro este partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul pieselor de schimb

Ați obosit să căutați piesele de schimb necesare pentru Nissan-ul dumneavoastră la prețuri mici? Vizitați magazinul nostru online. Ne bucurăm să vă oferim o selecție vastă de componente auto. Toate produsele noastre, inclusiv plăcuțe de frână, bujii, lamele pentru ștergătoarele de parbriz și altele, au prețuri avantajoase.

În plus, derulăm în mod frecvent promoții, pe parcursul cărora piesele sunt și mai ieftine. Contactați specialiștii noștri pentru a afla despre ofertele profitabile disponibile sau termenele de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe