TOP 3 lucruri pe care orice femeie din Valcea trebuie sa le detina in 2020    

sâmbătă, 22 februarie 2020

 

Femeile sunt cochete, mereu aranjate, ingrijite pana la ultimul detaliu si stilate, deoarece definitia feminitatii consta, printre altele, si in aceste lucruri. Daca iti doresti sa te iubesti si sa fii apreciata de catre toti cei din jurul tau, este esential sa ai grija de tine si sa pui accent pe infatisarea ta.  

Din acest motiv, in 2020 este esential sa detii cateva lucruri cu ajutorul carora sa stralucesti in fata apropiatilor. Fie ca este vorba despre vestimentatie, produse de ingrijire sau cosmetice, orice doamna sau domnisoara se va bucura de ele.

Iata de ce ai nevoie in anul care tocmai a inceput:

 

  • Perie rotativa 

 

Daca iti doresti un par sanatos, complimentat si apreciat de toate prietenele tale, e recomandat neaparat sa renunti la folosirea placii sau a ondulatorului, fiindca aceste 2 dispozitive dauneaza grav firului de par. In cazul in care visezi la bucle lejere sau definite, te poti orienta spre o perie rotativa pe baza de aer cald sau rece, care are capacitatea de a forma bucle, fara a arde firul. In plus, este recomandat sa folosesti uleiuri speciale pentru nevoile podoabei tale capilare, pentru a te bucura pentru cat mai mult timp de ea.

par buclat

 

  • Epilator facial 

 

Un epilator facial poate face diferenta dintre o femeie ingrijita, atenta la absolut toate detaliile si una care nu pune pret pe eliminarea pilozitatii corporale. Daca iti doresti nespus ca partenerul sa te doreasca zi de zi si sa te considere frumoasa chiar si in momentele in care ai parul ciufulit, esti nemachiata si abia te-ai trezit, atunci este indicat sa achizitionezi un epilator facial de la Eggoskin, cu ajutorul caruia sa elimini toate firele nedorite de pe fata. Arata-te cat mai feminina, gingasa si delicata in fata iubitului, pentru ca acesta sa se topeasca zi de zi dupa atingerea ta. 

 

  • Masa de toaleta 

 

Orice femeie trebuie sa detina o masa de toaleta, deoarece este o piesa de mobilier foarte practica si utila in orice locuinta. Poate fi amplasata chiar in dormitor, iar preturile unei astfel de piese sunt decente, perfecte pentru toate buzunarele. Pe langa faptul ca iubitul nu va mai trebui sa astepte zeci de minute sa-ti termini machiajul pentru a putea  intra in baie, cu o masa de toaleta poti depozita toate produsele cosmetice la un loc, ceea ce reprezinta un mare plus. Usureaza-ti viata personala si cea de cuplu cu un astfel de obiect de mobilier cu oglinda si lumini si simte-te precum o vedeta atunci cand te aranjezi pentru a iesi in oras. 

In concluzie, daca inca nu detii aceste 3 elemente extrem de importante pentru o femeie, este recomandat sa incepi sa te informezi asupra magazinelor de unde le poti procura. Toate cele 3 produse au o utilitate aparte, fapt pentru care nu trebuie sa ratezi ocazia de a le achizitiona in cel mai scurt timp posibil. Cu alte cuvinte, adauga-le pe lista de cumparaturi a anului 2020, chiar daca aceasta este deja foarte incarcata.  

Sursa foto: Unsplash.com 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe