|joi, decembrie 9, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 27.02.2020 

soparla-cu-volanas
  • Duminică după amiaza, la Biblioteca Județeană, ar fi trebuit să aibă loc alegerile pentru stabilirea conducerii Organizației Municipale Râmnicu Vâlcea a partidului Pro România, dar, din cauza unui boicot nefericit, nu s-a putut asigura cvorumul de prezență pentru a se organiza statutar ședința. În spatele „puciștilor” se află fostul senator PP-DD Florinel Butnaru, cel care încearcă tot felul de jocuri de culise și atacuri sub centură la adresa actualei conduceri. Reamintim că actuala conducere, în frunte cu Răzvan Cotovelea și Adrian Sandu, a înființat în județul nostru în urmă cu 3 ani partidul Pro România. Tocmai pentru a calma spiritele, miercuri era așteptată vizita în Vâlcea a vicepreședintelui partidului, Adrian Țuțuianu, pentru a decide asupra desfășurării cel mai probabil duminică, 1 martie 2020, a ședinței Organizației municipale Râmnicu Vâlcea, cu următoarea ordine de zi: raport de activitate pe anul 2019; alegerea Biroului Municipal, conform statutului; diverse.

 

  • Până să devină director la Administrația Bazinală de Apă Olt, Gheorghe Țigaret a câștigat anul trecut în cadrul aceleiași instituții suma totală de 530 milioane de lei vechi, iar soția lui 310 milioane de lei vechi, din care 190 milioane de lei vechi din dividende de la firma SC Odiseea SRL. Din declarația de avere a lui Gheorghe Țigaret, mai reiese faptul că nu are mașini, bijuterii, bani în conturi, ci doar o casă de locuit, un teren și un apartament, toate în Râmnicu Vâlcea. În anul 2008, șeful ABA Olt a contractat un credit de 1,06 miliarde de lei vechi de la Banca Transilvania.

 

  • Oamenii din conducerea IPJ Valcea sunt mici, mici si razbunatori. Se folosesc de reursele statului si de functii pentru a-i faulta pe colegii care nu le canta in struna. Urat, urat de tot! Apropo, stiti cine a primit porecla Balamuc si de ce?

Leave a Response