Sparle si soparle, 24.02.2020

duminică, 23 februarie 2020
  • Conducerea din Polonia a grupului CIECH a aprobat propunerea de a prelungi perioada de șomaj tehnic pentru toți angajații cu încă o lună. Aproape 600 de persoane își vor păstra locurile de muncă în cadrul companiei până la 31 martie 2020, în speranța că în această perioadă de timp se vor concretiza discuțiile cu privire la o soluție pentru aprovizionarea cu aburul necesar. Începând cu 17 septembrie 2019, producția CIECH Soda România, singura fabrică de sodă calcinată din România, a intrat în stand-by din cauza imposibilității de a obține cantitățile de abur necesare la un preț sustenabil.

 

  • Văzând că, la nivel național, ALDE a devenit un partid în dezintegrare și cu o scădere în sondajele de opinie, deputatul vâlcean Dumitru Lovin caută din nou „alinare”, în speranța că va fi primit în rândurile altui partid. După ce Pro România - Filala Vâlcea i-a trântit diplomatic ușa în nas lui „Take Lovin”, se aude că președintele (!) ALDE Vâlcea ar fi în negocieri pentru a pleca.... la PMP, partid condus la Vâlcea de fostul senator PRM Nicolae Pătru. Numai că, și aici, cei de la PMP nu sunt dispuși „să-i înghită gălușca” deputatului Lovin și, cu prima ocazie, îi vor arăta acestuia pe unde este... ieșirea de urgență din cadrul Partidului Mișcarea Populară.

 

  • Zilele trecute, Luminiţa Țîru, în calitate de administrator unic al SC Favil SA (Fabrica de Ață) a decis prelungirea contractului de mandat al directorului general al societății, Valeria Albu, pe o perioadă de patru ani, respectiv de la 01.02.2020 până la 01.02.2024. Pe de altă parte, consiliul de administraţie al SC Băile Govora SA întrunit în data de 22.01.2020, în conformitate cu prevederile din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale şi din actul constitutiv al societăţii, a aprobat numirea doamnei Violeta Nițescu, de profesie inginer, în calitate de director general al societății. Durata mardatulul este de 12 luni, de la 01.02.2020 până la data de 31.01.2021, cu posibilitate de prelungire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe