Sparle si soparle, 06.02.2020

miercuri, 5 februarie 2020
  • În nemernicia lui, guvernul liberal condus de „Sică Mandolină” a luat cea mai neinspirată decizie, dând afară un ADEVĂRAT PROFESIONIST în domeniu: este vorba de inginerul silvic George Mihăilescu, care a fost pus pe liber din fruntea Romsilva. În locul său a fost numit un lipitor de afișe cu ștate vechi în PNL - anonimul Codruț Ion Bilea. În mandatul de 1 an și 4 luni în fruntea Romsilva, George Mihăilescu a dat dovadă de un bun management în domeniul silvic, lucru recunoscut de partenerii interni și externi care au desfășurat activități cu Romsilva. Managmentul a fost reconfirmat cu nota maximă de vâlceanul nostru în urma examenelor desfășurate în vara anului trecut. Tocmai de aceea, îl sfătuim pe George Mihăilescu să dea în judecată Ministerul Pădurilor, deoarece sigur va câștiga procesul (plus daunele aferente), având în vedere că a fost numit prin concurs și avea mandat de doi ani, până în vara anului 2021.

 

  • Cazul „Ditrău” nu este singular. Șeful unei firme care aduce muncitori în țară a confirmat alte trei cazuri în țară, dintre care unul la un hotel... din județul Vâlcea. Hotelul a adus oameni din Sri Lanka pentru curățenie în camere și pentru o bucătărie. O familie de români s-a întâlnit cu oamenii de la curățenie pe hol și a ieșit un mare scandal. Familia punea întrebări de genul: Ce caută acolo? Cum își permit angajatorii să bage în camere la curățenie oameni aduși din Sri Lanka? De ce să atingă mâinile negre cearșafurile în care vom dormi? Bineînțeles, patronul a decis să păstreze angajații. Nici nu a luat în calcul să renunțe la ei. Familia respectivă a dormit în acea noapte acolo, după ce a făcut scandal.

 

  • Cu majoritate de voturi, Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Vâlcea a decis suspendarea protestului magistraţilor, până la adoptarea de către Curtea Constituţională a unei hotărâri cu privire la abrogarea legii care elimină pensiile de serviciu ale magistraţilor, cu menţinerea intenţiei de a nu participa la organizarea alegerilor, respectiv la constituirea Birourilor Electorale Judeţene. S-a mai decis data de 10 februarie 2020, ca data de la care se suspendă protestul. Adunarea generală a judecătorilor a fost legal constituită, prin prezenţa unui număr de 35 de judecători dintr-un total de 36 de judecători şi a fost prezidată de către preşedintele instanţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe