SCM Ramnicu Vâlcea, la o victorie distanță de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

sâmbătă, 22 februarie 2020

SCM Ramnicu Vâlcea, la o victorie distanță de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cu ce probleme de ultimă oră se confruntă SCM înaintea partidei de la Krim Ljubljana

SCM Rm. Vâlcea va juca sâmbătă, de la ora 20:00, cu Krim Mercator Ljubljana în deplasare, într-un meci din Grupa 2 a Ligii Campionilor. Cu un succes, formația lui Florentin Pera se va califica în proprorție de 99,99% în sferturile de finală ale competiției.

În partida tur, Vâlcea s-a impus categoric, scor 31-16, obținând una dintre cele mai clare victorii ale sezonului, incluzând aici și jocurile de pe plan intern. Meciul de la Ljubljana nu se anunță deloc a fi la fel de ușor, mai ales că antrenorul Florentin Pera are probleme semnificative de lot.

Alicia Fraga Fernandez este accidentată, în timp ce alte nouă jucătoare au fost lovite de gripă, într-o mai mică sau mai mare măsură: Irina Glibko, Samara da Silva, Ann Grette Norgaard, Alexandra Badea, Kristina Liscevic, Cristina Florica, Raluca Băcăoanu, Jelena Trifunovic și Mireya Gonzalez.

Staff-ul medical face eforturi ca fetele să se prezinte într-o stare cât mai bună la joc, iar Vâlcea să obțină victoria de care are nevoie pentru a spulbera toate emoțiile în ptivința calificării. Indiferent de rezultat, Vâlcea rămâne favorită la calificare, având în vedere că mai are un joc acasă cu Savehof, în timp ce Krim va mai înfrunta Buducnost și Brest Bretagne.

Sursa: https://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/valcea-la-o-victorie-distanta-de-sferturile-de-finala-ale-ligii-campionilor-cu-ce-probleme-de-ultima-ora-se-confrunta-scm-inaintea-partidei-de-la-krim-ljubljana-18987219

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe