SCANDAL MONSTRU! DEPUTATUL PNL CRISTIAN BUICAN DESPRE ZIARIȘTII VALCENI: ”CE JEGOȘI SUNTEȚI !”

luni, 3 februarie 2020

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_guminski_1.jpg

 

 

 

 

 

Ziaristul Traian Guminski de la publicația ”Eveniment vâlcean” a scris un material în care anunța că este posibil – așadar nu sigur, însă posibil – ca pus ministrul Agriculturii, sustinut în funcție si de deputatul de Vâlcea Cristian Buican, să îl răsplătească pe seful PNL Valcea (acelasi Buican!) cu 1 milion de euro.

Ziaristul arăgea astfel atenția opiniei publice să fie pe fază și să sancționeze o asemenea tranzacție suspectă de corupție în caz că se va produce - precizeaza criterii.ro

”Ministerul Agriculturii a alocat suma de 12 milioane de euro pentru finanțarea unei rețele de abatoare de mici dimensiuni destinate zonei montane. Anunțul a fost făcut de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care este și deputat PNL de Cluj.
El crede că asemenea abatoare sunt mult mai eficiente decât abatoarele mobile care au fost preconizate de fosta conducere a ministerului. În perioada următoare, Ministerul Agriculturii urmează să anunțe care sunt condițiile în care pot fi obținuți acești bani.
Gurile rele spun ca astfel de conditii vor putea fi indeplinite de clientela PNL iar printre favoriti se afla familia deputatului Buican !” scrie Traian Guminski.

Cum comentează deputatul pe Facebook? În cel mai josnic mod cu putință, absiolut incalificabil, dar specific multor politicieni cărora li s-a urcat rapid puterea la cap.

”Ce jegoși sunteți. Vai de acestă țară. Așa s-a ales praful de ea”. etc.

Nu domnule deputat, nu din cauza presei s-a ales praful de țară, ci din cauza unor politicieni ca dumneavoastră și a jocurilor de interese pe care le practicați.

Să fie reacția dumneavoastră nervoasă o dovadă că nu vă convine să știe presa ce se poate întâmpla cu finanțarea pentru abatoare ? Pierdeți o afacere politico – economică ?

Mai mulți ziariști vâlceni anunță că îl vor da în judecată pe deputatul Cristian Buican pentru insultă și calomnie - mentioneaza criterii.ro

Ziarul de Valcea se alatura acestui demers si il vom aduce in fata justitiei pe baronul galben al judetului Valcea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe