|marți, decembrie 7, 2021
  • Follow Us!

Pompierii din Vâlcea au cerut ajutor din Olt pentru transportul unei femei de 250 de kg la spital 

aGFzaD1mNWNkNzhmNzZiZWE3NTAxYmU4MGM3NmRjMmVkOWVjZA.thumb_

Foto: Facebook

Angajații ISU Vâlcea au fost solicitați, luni, să transporte o femeie de 250 de kilograme, cu insuficiență respiratorie, la spital. Pentru că ISU Vâlcea nu are autospecială pentru victime multiple, a fost solicitat ajutor de la ISU Olt.

Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, paramedicii au fost solicitați, luni, să intervină în comuna Galicea, sat Bratia din Vale, pentru a ajuta o femeie de 250 de kilograme care acuza insuficiență respiratorie, potrivit Mediafax.

Pentru că femeia nu încăpea într-o ambulanță obișnuită, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea nu dispune de o autospecială pentru victime multiple a fost cerut ajutorul celor de la ISU Olt.

„În comuna Galicea, sat Bratia din Vale, s-a intervenit pentru o femeie, în vârstă de 77 ani. Aceasta acuză insuficiență respiratorie. Având în vedere că pacienta are aproximativ 250 kg și nu a fost posibilă transportarea cu o ambulanță obișnuită, a fost solicitată o ambulanță speciala (ATPVM) de la ISU Olt. Pacienta a fost scoasă din casă pe geam, de către echipajele de pompieri militari și membrii SVSU”, anunță reprezentanții ISU Vâlcea.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

Sursa: digi24.ro

Leave a Response