|sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Follow Us!

HANDBAL · LIGA CAMPIONILOR SAVEHOF – SCM RAMNICU VÂLCEA 17-23 // Campioana României se impune detașat și este 90% calificată în „sferturile” Ligii 

Screenshot_20200203-102103_Facebook

SCM Rm. Vâlcea a câștigat al doilea meci din grupa principală de Liga Campionilor, în Suedia, la Savehof, scor 23-17, și este 90% calificată în sferturile competiției!

Vâlcea începe să se obișnuiască din nou cu aerul tare al Ligii Campionilor. Deși a plecat cu 0 puncte la drum, în grupa principală, campioana României a rezolvat, în mare măsură, problema calificării în „sferturi”.

SCM Rm. Vâlcea și-a consolidat locul al patrulea după victoria categorică de aseară, de la Partille. Echipa lui Florentin Pera nu a stat la discuții cu campioana Suediei și a tranșat disputa din primele minute. Cea mai bună apărare din Liga Campionilor, după numărul golurilor primite, și-a făcut cu brio datoria și cu Savehof. Axul central Samara da Silva-Trifunovici a fost zidul de netrecut de către scandinave. Și portarul Marta Batinovici a fost la înălțime, portarul naționalei Muntenegrului terminând partida cu 13 intervenții și un procentaj excelent, de 54%!

Sursa: gsp.ro

Leave a Response