Ești în căutarea unei noi huse pentru telefon? Află care sunt cele performante modele

sâmbătă, 22 februarie 2020

 

În prezent, toate telefoanele mobile sunt mult mai performante față de modelele anterioare, fiind foarte versatile din punct de vedere al funcțiilor. Dacă, în urmă cu cincizeci de ani, celularul era doar un simplu dispozitiv de comunicare ce putea face doar câteva operațiuni și nu putea fi achiziționat de oricine, astăzi, a devenit o utilitate, indispensabilă pentru majoritatea oamenilor. 

Cu toate acestea, există modele de telefoane mobile ale căror prețuri de achiziție sunt destul de mari datorită caracteristicilor de ultimă generație. Așa că poartă la telefon o husă performantă pentru a garanta protecția acestuia.

Iată mai jos o listă cu cele mai noi și performante modele:

 

  • Husa Strong Armor

 

Cu un aspect modern și foarte impunător, această husă este, cu siguranță, preferată mai mult de bărbați, datorită elementelor futuristice similare cu dispozitivele de gaming. Totodată, acest tip este un hibrid, fiind realizată prin combinarea plasticului și siliconului cu un strat de policarbonat. Are o rezistă foarte mare la șocuri mecanice și, contrar dimensiunilor sale, este foarte ușoară, ceea ce face utilizarea să fie practică și comodă. De asemenea, acest model are atașat un suport de tip inel, pentru o mai bună prindere atunci când butonezi telefonul din interiorul mijloacelor de transport în comun sau când stai întins pe pat.

 

  • Husa tip Carte (Flip Cover)

 

Probabil una dintre cele căutate tipuri de huse în 2019, continuă și anul acesta să fie alegerea ideală pentru posesorii de telefoane mobile. Modele noi dețin, de asemenea, foarte multe compartimente similare portofelelor clasice, ceea ce înseamnă că poți atașa carduri bancare, cartele de acces și chiar bani cash, pentru că toate acestea vor fi în siguranță în spatele fermoarelor de protecție. Pe piață nu vei găsi vei găsi unele confecționate doar din piele naturală sau plastic, ci și din piele ecologică, material care îți va acorda un plus de eleganță.

 

  • Husa tip 360 grade

 

Sunt cele mai cumpărate produse GSM ale anului 2019 și ocupă în continuare un loc fruntaș în alegerile specialiștilor. După cum spune și numele acestora, husele 360 oferă protecție totală datorită celor trei părți componente: carcasa clasică, ce acoperă partea din spate a telefonului, o ramă din policarbonat, care cuprinde marginile acestuia, și o folie de protecție din acril transparent pentru ecran. 

Husa 360 are o suprafață antiamprentă, un efect de oglindă și beneficiază de dimensiuni reduse, pentru un plus de confort.

 

  • Husa Slim Fit

 

Fiind disponibile într-o gamă variată de modele, husele slim sunt cele mai simple, dar, totodată, cele mai folosite accesorii GSM datorită prețului de achiziție mic și a nivelului de rezistență foarte ridicat. Dimensiunile acesteia sunt influențate de tipul de material folosit pentru fabricare. Siliconul este cel care urmează cel mai fidel liniile telefonului și îl acoperă uniform, fără să-i ofere prea mult volum. 

Însă se recomandă să-ți accesorizezi telefonul cu o husă din plastic policarbonat, care îți va oferi un plus de protecție, chiar dacă dimensiunile acesteia vor fi un pic mai mari.

Este important ca, înainte să te decizi ce tip de husă vrei să cumperi, să acorzi atenție specificațiilor telefonului tău, pentru a te asigura că există compatibilitate maximă între acestea. Apoi, având puse la dispoziție toate aceste informații, vei face alegerea corectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe