Doi soți aflați în divorț au ajuns la spital de Sfântul Valentin. Aceștia au înlocuit declarațiile de dragoste cu o bătaie în plină stradă

sâmbătă, 15 februarie 2020

Cei doi soți, aflați în plin divorț, s-au întâlnit întâmplător pe stradă în Râmnicu Vâlcea. Chiar de Sfântul Valentin și-au propus să facă o plimbare, doar că de această dată fiecare cu altcineva. Acest eveniment a produs un scandal uriaș care s-a terminat la spital.

Când au dat nas în nas pe stradă, cei doi soți au început să-și arunce cuvinte grele. Lucrurile au degenerat într-o bătaie între cele patru persoane.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, cei patru au solicitat asistenţă medicală. „Apelantul a spus că este o singură victimă, dar echipajul SMURD sosit la faţa locului a găsit patru victime care doresc la spital”, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

„A avut loc un conflict spontan între un bărbat de 31 ani şi o femeie de 30 de ani, care s-ar afla în procedură de divorţ. La conflict ar mai fi participat şi o femeie de 28 de ani şi un bărbat de 52 de ani. Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate”, a declarat Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Pe lângă bătaie, cele patru persoane s-au ales și cu amenzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe