|joi, decembrie 9, 2021
  • Follow Us!

Deputatul Daniela Oteșanu, nominalizată la premiile Galei naționale a excelenței în asistență socială – Premiul politicianul anului 

Otesanu-e1488991203962-300x200

 

Deputatul PSD de Vâlcea Daniela Oteșanu a fost nominalizată la premiile Galei naționale a excelenței în asistență socială, ediția a VII-a, la Premiul politicianul anului. Daniela Oteșanu este unul dintre politicienii cu o activitate susținută în domeniul asistenței sociale, atât prin inițiativele legislative depuse în Parlament, întrebări și interpelări adresate ministerelor Muncii și Protecției Sociale, Sănătății, Educației, dar și prin acțiunile caritabile desfășurate în județul Vâlcea.

Campania „Bucurii pentru copii” este un proiect inițiat de Daniela Oteșanu și Organizația Femeilor Social Democrate Vâlcea, care a luat naștere în decembrie 2015. Proiectul a fost gândit ca o caravană, care să ajungă în aproape toate localitățile din județ și să ofere celor mici dulciuri, jucării, dar și un spectacol de teatru de păpuși. Până acum, Caravana ”Bucurii pentru copii”, împreună cu Teatrul de păpuși, au ajuns în 17 localități vâlcene, cât de curând spectacolul păpușilor urmând să ajungă și în comuna Glăvile.

Deputatul Daniela Oteșanu a declarat că e foare emoționată de nominalizarea la secțiunea – Premiul politicianul anului și , deși are contracandidați puternici, rămâne optimistă că va câștiga, ceea ce îi dorim și noi.

Puteți da votul dumneavoatră doamnei deputat, în semn de prețuire pentru munca depusă, începând de astăzi, 17 februarie 2020 și până pe data de 24 februarie 2020, ora 00:00, la Categoria Personalităţi care Susţin Asistenţa Sociala – Premiul politicianul anului.

Devenită deja o tradiție, Gala din acest an va avea loc în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român, fiind organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Premiile celor 18 secțiuni ale Galei vor fi prezentate de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

Biroul de Presă

Leave a Response