CRIZA CORONAVIRUS! Imagini cu primii călători sosiți cu un avion din Italia dupa instituirea CARANTINEI! Nu există niciun fel de personal medical, iar oamenilor nu li se ia temperatura și nu sunt consultați în niciun fel…

duminică, 23 februarie 2020

Imagini cu primii călători sosiți cu un avion din Italia!

Prima cursa dinspre Italia, acolo unde cazurile de coronavirus s-au înmulțit îngrijorător a sosit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 15. Zborul Ryan air de la Bergamo a fost primul test pentru autoritățile de la București, după introducerea carantinei pentru cei sosiți din această țară.

Imaginile pe care le vedeți, prezentate în premieră de jurnalist.ro arată haosul din aeroportul Otopeni. Pasagerii sunt puși să completeze o declarație pe propria răspundere și apoi lăsați sa plece acasă. Hârtia cu pricina este aproape imposibil de verificat de către Poliția de Frontieră, singura instituție implicată momentan.

Asa arată declarația (forma în engleză) pe care o completează cei ce vin din Italia

Așa cum puteți vedea în toate filmările prezentate, singurul lucru care s-a produs în aeroportul Otopeni este o busculadă fără sens. Oamenii nu erau pregătiți cu pixuri, iar locurile dedicate completării acelor formulare nu există. Inclusiv pereții aeroportului au fost folosiți de pasagerii sosiți din Italia.

Player video

Așa cum puteți vedea, singurii care întâmpină pasagerii veniți din zonele afectate de virusul Wuhan sunt doar polițiștii de Frontieră. Nu există niciun fel de personal medical, iar oamenilor nu li se ia temperatura și nu sunt consultați în niciun fel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe