|joi, septembrie 24, 2020
  • Follow Us!

Conferința județeană a liceelor implicate în Proiectul R.O.S.E. din județul Vâlcea 

proiectul-rose

 Miercuri, 19 februarie 2020, la Biblioteca Județeană Vâlcea, începand cu ora 10.00, va avea loc Conferința județeană a liceelor implicate în Proiectul R.O.S.E. din județul Vâlcea.

În afara componentei de analiză și monitorizare, un subiect important va fi conștientizarea tuturor factorilor implicați vis-a-vis de impactul pe care acest proiect îl are în creșterea calității actului didactic, cu implicare directă în succesul școlar al elevilor, beneficiari direcți ai proiectului R.O.S.E.

În acest context, fiecare liceu va participa cu o echipă formată din: director, coordonator proiect, contabil și profesori implicați în activițățile remediale. Acestora li se alătură reprezentanți ai I.S.J., C.J.R.A.E. , U.M.P.F.E., monitorul și mentorul din județ.

În holul Bibliotecii Județene va fi organizat și un târg „Proiectul R.O.S.E. în ȘCOALA TA”, care se va deschide la ora 9.00.

 

Agenda întâlnirii:

·       prezentarea stadiului proiectului la nivel național – Radu Jugureanu

·       prezentarea stadiului proiectului la nivel județean – Radu Jugureanu

·       prezentarea stadiului proiectului în fiecare școală – Radu Jugureanu

·       discuții libere: fiecare școală prezintă problemele cu care se confruntă, nerealizările până la momentul conferinței și reușitele proiectului, din perspectiva lor.

 
Biroul de presă

Leave a Response