|miercuri, decembrie 1, 2021
  • Follow Us!

Comunicat Chimcomplex privind restabilirea condițiilor din contractele de împrumut pentru trimestrul IV 2019 

oltchim_sm_770x470_55749300_42779900

 

Conform unui comunicat remis Bursei de Valori București, Chimcomplex SA Borzesti are placerea sa anunte investitorii ca a incheiat un agreement/ acord cu finantatorii creditelor de tip junior si senior, VTB Bank (Europe) SE si Argentum Netherlands B.V., respectiv, referitor la o restabilirea a conditiilor din contractele de imprumut pentru trimestrul IV 2019.

Modificarea conditiilor din contractele de imprumut va ajuta Compania sa isi desfasoare activitatea in conditiile de piata dificile care au afectat un numar mare de fabricanti de produse chimice din Europa.

O combinatie nefavorabila intre scaderea preturilor la produse principale ale companiei – soda caustica, polioli si oxo-alcooli – si cresterea costurilor, a generat scaderea profitului brut al Companiei. Compania considera ca aceasta situatie se va normaliza pe termen mediu si este optimista cu privire la perspectivele viitoarelor initiative strategice, care vizeaza dezvoltarea de noi produse si optimizarea costurilor. Compania lucreaza la proiecte pe termen mediu privind economia de capital si costuri si de imbunatatire a guvernantei corporatiste, care sa ajute la continuarea activitatii in aceste conditii de piata dificile.

 

Conducerea Chimcomplex

Leave a Response