Ce trebuie sa faci pentru a avea o baie precum cele din Valcea    

miercuri, 5 februarie 2020

 

A fost constatat de nenumarate ori ca baile din Valcea sunt spectaculoase, fiind realizate cu foarte multa creativitate si interes. Valcenii depun foarte mult efort atunci cand vine vorba despre amenajarea caminului, acordand o importanta nemarginita tuturor detaliilor, care pot parea infime, de cele mai multe ori. 

Astfel, baile din Valcea sunt inedite si originale fata de multe alte regiuni, datorita faptului ca locuitorii amenajeaza incaperea cu un interes iesit din comun, deoarece acestia constientizeaza faptul ca o astfel de camera trebuie sa fie utilata cu tot ceea ce este necesar si ca trebuie sa aiba un aspect fabulos, pentru ca momentele petrecute aici sa fie caracterizate de relaxare si confort.  

Iata ce trebuie sa faci daca iti doresti ca baia caminului tau sa fie la fel de minunata precum cele ale valcenilor: 

 

  • Alege doar obiecte de calitate 

 

Produsele de inalta calitate ofera o eleganta si un aspect luxos incaperilor in care sunt amplasate, fapt pentru care intotdeauna trebuie sa te orientezi spre obiecte calitative, care adauga un plus de rafinament locuintei. 

In plus, acestea sunt mult mai durabile in timp fata de obiectele care pot fi achizitionate cu sume modice, fapt pentru care intotdeauna trebuie sa alegi produse mai scumpe, dar mai bune. Astfel, daca alegi cada de baie de la SensoDays, poti spune ca te indrepti incet, dar sigur, spre obtinerea unui aspect spectaculos. 

baie

 

  • Pune pret pe detalii 

 

Dupa cum stii deja, valcenii adora sa-si puna amprenta asupra camerelor prin intermediul detaliilor, fapt pentru care si tu trebuie sa acorzi o importanta nemarginita tuturor aspectelor, daca iti doresti ca baia caminului tau sa aiba un aspect inedit. Prin urmare, in loc sa alegi baterii normale, tipice, de lavoar, te poti orienta spre cele negre sau realizate in stil antic, pentru a adauga un plus de creativitate si originalitate baii. In plus, accesoriile de baie, precum savonierele sau suportul pentru periute de dinti, trebuie sa aiba un design deosebit, care sa se incadreze perfect in amenajarea unica si fabuloasa a camerei tale. 

 

  • Adauga plante 

 

Cateva ghivece cu flori pot avea menirea de a crea o atmosfera fresh, cool si extrem de tinereasca incaperilor. Chiar daca, de regula, amenajarea unei bai nu include si adaugarea unor plante cu frunze mari, daca iti doresti un design unic, iesit din comun, poti amplasa langa cada sau chiuveta doua ghivece cu flori inalte, tropicale, care sa te duca cu gandul la vacanta, mai exact la momentele pline de relaxare si de buna dispozitie din timpul zilelor in care bei un fresh rece pe plaja, langa valurile marii.  

In concluzie, nu este deloc dificil sa amenajezi o baie extrem de frumoasa, care sa primeasca doar complimente din partea apropiatilor. Daca locuinta reprezinta pentru tine locul in care iti petreci majoritatea timpului, atunci trebuie neaparat sa ai in vedere pasii prezentati mai sus si sa-ti transformi baia anosta in una plina de viata si de optimism.  

Sursa foto: Unsplash.com 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe