|miercuri, decembrie 1, 2021
  • Follow Us!

Balul ziariştilor, ediţia a II-a, joi 27 februarie 2020 –Bucureşti 

bal_maj_02659

 

 

Cunoscuta structură organizatorică sub denumirea de Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, care anul trecut a împlinit 100 de ani de la înfiinţare (1919-2019), cu intenţia de a permanentiza întâlnirea într-una tradiţională, cum a fost pe vremuri, şi anul acesta în elegantul restaurant al Cercului Militar din Centrul Capitalei, organizează balul ziariştilor din România.

Informaţii suplimentare legate de organizarea, desfăşurarea, înscrierea şi participarea la acestă excelentă acţiune se pot obţine de la conducerea Filialei Vâlcea a UZPR-ului.

Aşa cum am menţionat mai sus, pot participa jurnalişti din Bucureşti, din alte localităţi din ţară sau din Diaspora. Înscrierile se pot face la secretariatul uniunii prin numerele de telefon cunoscute.

Dacă vă manifestaţi interesul de a participa la acest excelent eveniment ajuns la ediţia a-II-a, vă rugăm să vă grăbiţi  pentru a prinde un loc între fericiţii participanţi la acest frumos eveniment.

Vă invităm pe toţi la o seară prelungită (începând cu orele 19:00), în anturajul unei muzici pe placul dumneavostră, al dansului, a unei bune dispoziţii, unde să troneze prietenia, colaborarea, buna dispoziţie şi preţuire între toţi condeierii din marea familie a jurnaliştilor  români.

Distracţie plăcută şi un sincer La mulţi ani!

Prof. Nicolae Dinescu,

preş. UZPR-Filiala Vâlcea

 

Leave a Response