1 din 10 români joacă săptămânal la păcănele. Află cum poți paria și tu fără să pierzi sume mari de bani  

duminică, 9 februarie 2020

 

         Statisticile arată că aproape zece la sută dintre români ajung săptămânal într-o sală de păcănele ori de pariuri sportive. Cei mai mulți dintre ei sunt persoane tinere, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani, cu o educație medie și un venit de aproximativ 2.500 de lei pe lună. Din cei peste 1,33 de milioane de români care au o astfel de activitate, aproape 100.000 au probleme din această cauză, pierzând sume importante în fiecare lună. Așadar, dacă plănuiești să începi să joci la păcănele, ține cont de sfaturile de mai jos.

            TOP 3 sfaturi de care să ții cont dacă vrei să joci la păcănele

         Dacă plănuiești să joci la păcănele, cu siguranță cunoști deja câteva reguli de bază, însă, experții spun că nu este suficient. Deși fac parte din categoria jocurilor de noroc, trebuie totuși să cunoști mici secrete și să aduni ceva experiență pentru a putea să îți crești șansele de câștig. Iată câteva moduri prin care poți trece la nivelul următor:

  • Nu paria bani din prima – pentru început este bine doar să exersezi, astfel vei învăța regulile mult mai bine și vei căpăta puțină experiență încât să nu te mai numești începător. Unde poți juca fără bani? Ei bine, pe internet există o mulțime de variante, joacă aici și vezi care tip ți se potrivește și cât de bine te descurci.
  • Învață câteva strategii – dacă ai exersat suficient pe internet, fără să pierzi bani, poți trece la nivelul următor. Să înțelegi anumite strategii care ți-ar putea fi de ajutor.  

Cea mai cunoscută strategie este Martingale. Funcționează la jocurile de ruletă, la cărți, dar și la sloturile la care ai de ales între roșu și negru sau între par și impar. Pe scurt, aceasta presupune să dublezi miza după fiecare pariu pierdut, până când nimerești unul câștigător. Într-adevăr, la un moment dat ar trebui să obții și un câștig, pentru că în teorie e aproape imposibil să iasă de 10 ori la rând același rezultat. Însă, oricât de bine sună, experții avertizează că uneori metoda te poate duce și la faliment.

De asemenea, pe internet sunt o mulțime de trucuri încărcate de jucătorii profesioniști care te-ar putea ajuta, însă ține cont că niciodată jocurile de noroc nu sunt sigure, astfel, o strategie care funcționează acum, îți poate lua mai târziu toți banii.

  • Ai grija cât pariezi – oricât de bine ai învățat să joci, ține cont de sumele pe care le pariezi. Ar fi bine să îți setezi în fiecare lună un buget pe care să nu îl depășești. Altfel, mirajul jocurilor de noroc ar putea să te facă chiar și să împrumuți bani pe care să-i bagi ulterior la păcănele. Lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești. Nu-i așa? Dacă simți că această activitate nu mai este distractivă, ci reprezintă un viciu, apelează la un ajutor de specialitate pentru a-ți menține un joc responsabil!

 

Ai reținut sfaturile de mai sus? Mult succes! Piața jocurilor de noroc a ajuns aproape la cifra de un miliard de euro. Cei mai mulți dintre jucători fiind bărbați, femeile sunt mult mai puțin interesate, doar 7% au fost curioase să încerce o astfel de activitate.

 

Sursă foto: Shutterstock.com 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe