Trei turişti s-au dat peste cap cu maşina la Obârşia Lotrului

duminică, 5 ianuarie 2020

Dornici de distracţie şi de zăpadă, doi bărbaţi şi o femeie s-au încumetat să urce până la Obârşia Lotrului, doar că maşina a derapat şi s-au dat peste cap.

Evenimentul a avut loc duminică după-amiaza, 5 decembrie în Munţii Lotrului, din judeţul Vâlcea. Maşina a derapat, şoferul a scăpat-o de sub control şi autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în zăpadă, oprindu-se la liziera unei păduri, într-un brad.    Specialiştii susţin că n-ar fi avut acest ghinion, dacă ar fi ţinut cont de zona în care merg, şi şi-ar fi echipat maşina cu lanţuri.

Din fericire, cei trei ocupanţi ai maşinii au ieşit teferi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.    Jandarmii vâlceni au fost cei care au venit în ajutorul celor implicaţi în accident. O patrulă a Postului montan de jandarmi Voineasa, care se afla în zonă, a intervenit rapid.    După ce au verificat starea celor doi bărbaţi şi a femeii din autoturism, au ajutat la readucerea maşinii în starea sa iniţială.    Cum autovehicolul a suferit avarii destul de grave, a fost contactată o firmă de Tractări auto. Turiştii au rămas la faţa locului până când maşina a fost tractată.    Este al doilea incident rutier petrecut în zonă de la începutul acestui an. În prima zi a lui 2020, doi turişti care veneau din Petroşani - Hunedoara, s-au decis să ajungă în staţiunea Rânca, pe Transalpina, chiar dacă acest drum era închis şi au rămas înzăpeziţi. Şi în acest caz, tot jandarmii montani le-au venit în ajutor şi i-au escortat până la Obârşia Lotrului.

Citeste mai mult: adev.ro/q3n370

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe