Te-ai săturat să fii angajat? Află cum poți câștiga o mulțime de bani fiind propriul tău șef!

luni, 20 ianuarie 2020

 

         Nu vrei să te mai trezești dimineața, să supraviețuiești în traficul infernal din orașul tău, să petreci opt ore sau chiar mai mult la locul de muncă, iar când ajungi acasă abia să mai ai timp să te uiți la un film? Ei bine, se poate și altfel! Odată cu internetul care s-a răspândit atât de mult, au crescut și oportunitățile de job-uri. Astăzi este mult mai simplu să lucrezi din propriul fotoliu și să câștigi un salariu cu care să te descurci întreaga lună.

                 Iată ce poți să faci dacă vrei să scapi de șeful tău

În urmă cu câțiva ani o astfel de activitatea era practicată mai mult part-time, însă, acum sunt tot mai mulți oameni care aleg să lucreze doar pe cont propriu. Oricât de dificil ar părea la început, cu muncă și perseverență vei reuși. Iată câteva idei numai bune dacă vrei să devii propriul tău șef:

  1.     Joburi pentru pasionații de litere

Ești una dintre persoanele care iubesc scrisul? Dacă răspunsul este da, află că te situezi pe lista celor norocoși. Ai o mulțime de posibilități:

  • Blogger – dacă ești pasionat de un anumit domeniu îți poți deschide propriul blog pe care să-ți exprimi ideile și să oferi anumite sfaturi. Însă, profitul va veni abia după o anumită perioadă de timp, atunci când pagina ta va deveni suficient de cunoscută, citită și apreciată. Așadar, pentru început, poți scrie articole pentru diverse companii deja existente pe piață. Site-urile de freelanceri sunt pline cu astfel de oferte.
  • Editor – dacă este nevoie de scriitori, atunci este nevoie și de editori. De exemplu, poți căuta joburi care presupun să editezi postări care urmează să fie publicate pe diferite site-uri. Ține minte – persoanele bune la gramatică sunt extrem de căutate.
  • Traducător – dacă vorbești cel puțin o limbă străină vei găsi cu siguranță de lucru, traducătorii sunt extrem de căutați. Cele mai întâlnite combinații sunt traducerile din chineză, spaniolă, germană, franceză în engleză și viceversa.
  1.     Joburi pentru persoanele extrovertite

Pentru persoanele care nu știu ce presupune cuvântul timiditate și le place mereu să fie în centrul atenției există două activități extrem de bănoase:

  • Vlogger – dacă ești o persoană creativă și amuzantă ai putea să-ți deschizi un canal de YouTube. Cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră trăiesc foarte bine doar postând filmulețe interesante. Într-adevăr, nu vei mai avea nevoie doar de un laptop și de o conexiune bună de internet, ci și de o cameră video, de un microfon și de câteva lumini.
  • Model videochat – deși este o meserie încă tabu în România, videochat-ul îți poate aduce venituri incredibile. Avantajul este că va trebui să vorbești, în special, cu persoane din altă țară, iar limitele ți le vei seta chiar tu. Află cum poți ajunge angajată la KendraStudio, singurul loc care îți garantează câștig minim de 1000 de dolari!

 

  1.     Joburi pentru persoanele creative

Creativitatea a reprezentat întotdeauna un avantaj pentru persoanele care își caută un loc de muncă, fiind o calitate înnăscută, greu de dobândit.

  • Designer web – sunt o mulțime de companii care caută persoane care să reușească să le transforme pagina web deja existentă într-una interesantă și atrăgătoare.
  • Designer grafician – sunt firme care pun accent pe grafică – tabele, hărți, broșuri, sigle. Iar cei care știu să lucreze cu astfel de programe pe calculator și au suficientă creativitate pentru a veni cu noi concepte, pot câștiga bani frumoși.

 

Nu te regăsești în niciuna dintre activitățile de mai sus? Nu-ți face griji, ia-ți laptop-ul și o cană de cafea bună lângă tine, intră pe un site de freelanceri și caută ce ce ți se potrivește. 

 

Sursă foto: Shutterstock.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe