Sparle si soparle, 23.01.2020

joi, 23 ianuarie 2020
  • Pe lângă Irina Argeșanu, fostă președintă a organizației de femei PNL Râmnicu Vâlcea, alte „nume grele” din județul Vâlcea s-au înscris în organizația Partidului Ecologist din România - filiala Vâlcea. Este vorba de Sorin Ghiță, fostul primar din Vlădești, Gheorghe Șerban, ex-primar din Golești, dar și întreaga organizație ALDE din Drăgășani, inclusiv 4 consilieri locali. Toți au anunțat că vor candida sub sigla PER la alegerile locale din luna iunie anul acesta. Primarul Mircia Gutău, care este și președintele organizației municipale PER Râmnicu Vâlcea, a anunțat că, în perioada imediat următoare, vor mai face pasul la ecologiști și alți politiceni, cu precădere de la liberalii nemulțumiți de dictatura lui Buican, iar obiectivul pentru Consiliul Județean este câștigarea a minim 6 mandate de consilier din partea partidului.

 

  • Pentru 6 agenți economici aflați pe raza localității Pesceana, a căror activitate se desfășoară activități de baruri și alte activități de servire a băuturilor, primarul Ion Vasile nu a calculat, conform Curtii de Conturi, evidențiat și încasat taxa pentru vizarea anuală a autorizației privind desfășurarea activității de alimentației publică, conform concluziilor Curții de Conturi. În anul 2017, primăria nu a organizat evidența nominală a impozitelor și taxelor cuvenite bugetului local, nefiind întocmit registrul de rol nominal unic potrivit reglementărilor în vigoare, în care să fie prezentate informațiile obligatorii privind materia impozabilă și creanțele fiscale datorate de către contribuabili în ultimii cinci ani, față de anul fiscal de referință. Au fost înregistrate pe cheltuielile perioadei (date în consum) bunuri de natura obiectelor de inventar, reprezentând diverse echipamente informatice și care nu au fost identificate în timpul misiunii de audit, ca fiind date în folosința personalului entității, nefiind înscrise nici în listele de inventariere.

 

  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de joi 23 ianuarie 2020 și vineri 24 ianuarie 2020 (Ziua Unirii Principatelor Române și ziua premergătoare), după cum urmează: DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Veștem (joi - 16,00-22,00), (vineri - 6,00-22,00). Încălcarea prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018 constituie contravenție și se sancționează cu amendă.­

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe