Sparle si soparle, 16.01.2020

joi, 16 ianuarie 2020
  • Consilierul local liberal Mircea Poenaru este un adevărat „colecționar” de proprietăți imobiliare, întrucât deține 11 terenuri agricole, forestiere și intravilane (toate în județul Vâlcea), la care se adaugă trei apartamente în Râmnicu Vâlcea și trei case de locuit, conform declarației de avere. La bănci, Poenaru are depozite bancare în sumă totală de 2,6 miliarde de lei vechi, din care 1,9 miliarde de lei vechi depuși anul trecut la Raiffeisen Bank. De la Asociația de Dezvoltare Intracomunitară (ADI) Salubrizare, numitul Mircea Poenaru a ridicat în 2018 suma totală de peste 300 milioane de lei vechi, „bașca” cei 120 milioane de lei vechi câștigați din indemnizațiile de consilier local.

 

  • La data de 9 ianuarie 2020, Consiliul Județean Vâlcea a anunțat deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul proiect de act administrativ cu caracter normativ: proiect de hotărâre privind actualizarea programului de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, în judeţul Vâlcea, valabil până la 30.06.2023. Prin acest proiect de act administrativ se propune actualizarea programului de transport rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, din judeţul Vâlcea, în funcţie de cerinţele de deplasare ale populaţiei în corelare directă cu posibilităţile operatorilor de transport rutier, deţinători de licenţe de traseu.

 

  • Ce coincidenta… Un dosar de coruptie in care vizat deputat PNL Cristian Buican a fost inchis rapid de DNA, la nici doua luni de la preluarea guvernarii de catre Guvernul Orban si la o luna de la castigarea alegerilor prezidentiale de catre Klaus Iohannis. S-a intamplat in cazul presedintelui PNL de Valcea. Clasarea a fost dispusa de fostul adjunct al DNA Marius Iacob, insa in gestionarea dosarului s-a implicat direct chiar seful DNA Calin Nistor, practic un valcean, ca ani de zile Nistor a fost procuror in judetul Valcea, adica fix judetul deputatului PNL Cristian Buican. Acelasi Nistor care spera ca ministrul PNL de la Justitie Catalin Predoiu, deci colegul de partid al lui Buican, sa il propuna pentru un mandat de 3 ani la sefia DNA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe