|sâmbătă, februarie 27, 2021
  • Follow Us!

REMUS BORZA, mișcare bombă. În ce partid s-a înscris 

remus-borza_60925100

Remus Borza / Foto AGERPRES

Remus Borza a făcut o mișcare bombă pe scena politică.

Remus Borza s-a înscris în PNL. De această acțiune a luat act și plenul Parlamentului luni, 20 ianuarie 2020, informează DC News.

Amintim că, la finalul anului 2019, potrivit unei decizii a premierului, publicată în Monitorul Oficial, lui Remus Borza i s-a acordat calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, iar activitatea acestuia este neremunerată.

Remus Borza a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 a obținut definitivatul. În 2002, a înființat societatea de avocați “Borza și Asociații”. În această etapă a carierei, și-a dorit să devină printre cei mai buni cinci avocați specializați în drept penal și a reușit.

Din decembrie 2016 a devenit deputat de Brașov. Politica a venit ca un pas firesc în viața sa. ”Am așteptat suficient ca să am experiența și maturitatea necesară pentru a face acest pas important. Îmi doresc să fac carieră în politică și îmi doresc să ridic societatea românească pe parcursul acestei cariere. Vreau, așa cum am spus mereu, să redăm România românilor!”, spunea Remus Borza. (dcnews.ro)

Leave a Response