Președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu: Donatie de carti pentru o biblioteca romaneasca din diaspora

miercuri, 15 ianuarie 2020

Președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu: Donatie de carti pentru o biblioteca romaneasca din diaspora

 

Donații de carte și distincții în cadrul noii gale a Seniorilor Vâlceni, eveniment inițiat de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Educație, Știință și Cultură sunt temele principale ale evenimentului, cu prilejul căruia Constantin Rădulescu anunță invitați speciali și donația de carte pe care domnia sa o va face - mentioneaza realitateadevalcea.net

Imagine

„Consiliul Județean Vâlcea și Asociația Seniorilor Vâlceni din Educație, Știință și Cultură au desfășurat, în cursul anului trecut, o serie de acțiuni comune, dar și întâlniri cu prilejul unor evenimente menite să marcheze date importante din evoluția culturală și educațională a județului nostru.

Consiliul Județean Vâlcea, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, continuă colaborarea cu Asociația Seniorilor și organizează joi, 16 ianuarie 2020, o Gală a seniorilor vâlceni, la care vor participa membrii Asociației și invitații acestora.

Continuăm seria acțiunilor dedicate poetului nepereche, Mihai Eminescu, cu o Gală a seniorilor din educație și cultură.

În cadrul evenimentului, ne-am propus să facem o colectă de carte pe care ulterior, să o dăruim unei biblioteci din Diaspora. În ceea ce mă privește, voi dona mai multe cărți, printre care, evident, și una scrisă de Mihai Eminescu, volume care vor completa donația de carte pe care Centrul Creației și Asociația Seniorilor o vor face cu prilejul acestei Gale.

Ideea organizării unui eveniment prin care să ne arătăm prețuirea față de seniori noștri din Educație și Cultură îmi aparține și le mulțumesc celor două entități culturale pentru implicare. Cred că seniorii vâlceni merită tot respectul și recunoștința noastră pentru întreaga activitate”- Constantin Rădulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe