Incendiu dramatic în Titesti - Vâlcea! Un bărbat a ars de viu în propria locuință

joi, 9 ianuarie 2020

Un bărbat de 61 de ani din comuna Titeşti a fost găsit, miercuri seara, carbonizat în casa în care locuia şi care a fost cuprinsă de un incendiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, cadavrul bărbatului a fost descoperit într-un colţ al unei camere, din spusele vecinilor, acesta fiind surprins de flăcări pentru că se deplasa cu dificultate, având din naştere un handicap la o mână şi la un picior.

"Din păcate, corpul carbonizat al bărbatului a fost descoperit într-un colţ al dormitorului. Acesta avea 61 de ani şi prezenta un handicap din naştere la o mână şi la un picior, iar în ultima vreme se deplasa foarte greu. În urma incendiului a ars întreaga casă, cu o suprafaţă de circa 35 de metri pătraţi", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Aceştia au menţionat că, în urma verificărilor, s-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă, în apropierea casei aflându-se şi un rastel cu 30 de butelii, care au fost însă înlăturate de vecinii bărbatului înainte ca flăcările să se extindă.

Advertisement: 0:10
Sursă: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe