|duminică, februarie 28, 2021
  • Follow Us!

Eugen Neata: Continuă aventura liberală la guvernarea României! 

Neata deputat

Continuă aventura liberală la guvernarea României!

 

Alocațiile nu se măresc, pensiile nici atât, guvernarea însăși se amână pentru altădată. În schimb, se pregătesc alegeri lună de lună, anticipate, la termen, într-un tur, poate în două sau mai multe, după cheful unui grup politic care îl are în frunte pe președintele României. Aflat în opoziție cu acest grup, PSD va folosi toate armele politice de care dispune pentru a proteja interesele românilor, drepturile lor fundamentale și drepturile lor de zi cu zi.

Moțiunea de cenzură va fi depusă acum și ori de câte ori va fi nevoie pentru a împiedica aventurile electorale ale guvernului liberal. Denunțarea publică a actelor și a faptelor guvernamentale care pun în pericol buna funcționare a statului și veniturile populației este de asemenea un mijloc de împotrivire la această aventură. Trebuie stopate intenția de a organiza alegeri anticipate în afara normelor electorale europene și naționale, decizia liberală de a stopa mărirea conform legii a alocațiilor pentru copii și a pensiilor în acest an și aceea de a anula beneficiile salariale ale IT-iștilor.

Nu anticipatelor și austerității, da bunei guvernări, în folosul tuturor românilor, bună guvernare demonstrată de guvernele pesediste din ultimii ani prin măsurile concrete de sporire a veniturilor și de acces al tuturor la bunăstarea națională.

Deputat PSD Eugen Neață

Leave a Response