Deputatul PSD Ovidiu Popa: Interesul românilor nu se numără printre priorităţile PNL  

duminică, 19 ianuarie 2020

 

Guvernul „Taie tot” se opune dublării alocaţiilor, demonstrând că interesul românilor nu se numără printre priorităţile PNL, Stefan Ovidiu Popa, deputat PSD.

Deputatul reaminteşte faptul că, în februarie 2019, PNL a cerut dublarea alocaţiilor iar PSD a găsit soluţii în acest sens. Mai apoi, în decembrie, înţelegând nevoile pe care le au copiii din ţara noastră, PSD a avut iniţiativa de a dubla din nou alocaţiile, doar că de această dată PNL s-a opus într-un mod ruşinos, pentru că deputaţii liberali au scos cartela din aparat şi nu au votat. Chiar şi în aceste condiţii legea a fost adoptată şi promulgată datorită PSD.

„Guvernul „Taie tot” se opune dublării alocaţiilor. Pentru mine, sincer, nu este nicio surpriză, pentru că PNL nu a demonstrat niciodată de când e la guvernare că ar dori să pună interesul românilor pe lista de priorităţi. Ei au alte priorităţi, au avut grijă până acum să reprezinte interesele băncilor şi marilor companii, nu şi interesele românului de rând,” susţine Stefan Ovidiu Popa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe