|luni, martie 8, 2021
  • Follow Us!

Deputatul PSD Ovidiu Popa: Interesul românilor nu se numără printre priorităţile PNL   

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_popa-si-oamenii

 

Guvernul „Taie tot” se opune dublării alocaţiilor, demonstrând că interesul românilor nu se numără printre priorităţile PNL, Stefan Ovidiu Popa, deputat PSD.

Deputatul reaminteşte faptul că, în februarie 2019, PNL a cerut dublarea alocaţiilor iar PSD a găsit soluţii în acest sens. Mai apoi, în decembrie, înţelegând nevoile pe care le au copiii din ţara noastră, PSD a avut iniţiativa de a dubla din nou alocaţiile, doar că de această dată PNL s-a opus într-un mod ruşinos, pentru că deputaţii liberali au scos cartela din aparat şi nu au votat. Chiar şi în aceste condiţii legea a fost adoptată şi promulgată datorită PSD.

„Guvernul „Taie tot” se opune dublării alocaţiilor. Pentru mine, sincer, nu este nicio surpriză, pentru că PNL nu a demonstrat niciodată de când e la guvernare că ar dori să pună interesul românilor pe lista de priorităţi. Ei au alte priorităţi, au avut grijă până acum să reprezinte interesele băncilor şi marilor companii, nu şi interesele românului de rând,” susţine Stefan Ovidiu Popa.

 

Leave a Response