|sâmbătă, martie 6, 2021
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: Problemele de pe platforma chimică pot fi rezolvate de Guvern, prin plata certificatelor de emisii CO2 

3D2E2442-B851-4017-9499-6A58B1FF9A30-715x400

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, face un apel, prin intermediul unei inregistrari video, către actualii guvernanţi să lase deoparte politica şi să rezolve problema de pe Platforma Chimică Râmnicu Vâlcea – dupa cum noteaza gazetavalceana.ro. Singura variantă de a scoate CET-ul şi CIECH-ul din impasul în care se află se pare că este plata certificatelor de emisie CO2, plată care poate fi făcută doar de Guvernul României, fiind vorba de sume imense pe care bugetul judeţului nu şi le poate permite şi în condiţiile în care anul acesta CJ Vâlcea a primit bani mai puţini pentru investiţii şi cheltuieli curente.

“Problemele de pe platforma chimică puteau fi rezolvate și de fostul Guvern și de actualul, prin plata de către stat a certificatelor de emisii CO2.

Cine găsește soluția legală pentru acest lucru a rezolvat problema.

Restul rămân doar vorbe, nici CJ Vâlcea, nici CET, nici agenții economici nu au resurse pentru aceste certificate de emisii CO2″ – susţine preşedintele CJ Vâlcea.

Foto: Gazeta Valceana

 

Leave a Response