Cele mai utile accesorii pentru tigari electronice

miercuri, 15 ianuarie 2020

Tigarile electronice au captat atentia romanilor inca de la lansarea pe piata. Au devenit instrumente care ofera experiente asemanatoare fumatului, celor ce doresc sa se bucure de acest obicei fara fum si fara restrictii. Daca esti novice in tehnica vapatului te invitam sa citesti randurile urmatoare pentru a-i descoperi tainele. Vei afla care sunt principiile de functionare, care sunt acele accesorii de tigari electronice de care ai nevoie pentru a beneficia de experiente inedite, dar si care sunt cele mai bune accesorii pentru vapat.

1tigara

Sursa foto: https://www.voore.ro/accesorii-tigari-electronice

Tipuri de accesorii pentru tigari electronice 

Cu siguranta stii ca tigarile electronice, “e-tigarile”, “e-cig-urile” sau “vape-urile” sunt dispozitivele utilizate pentru vapat. Cele mai multe dintre aparate sunt formate din patru componente esentiale: mustiuc, atomizor, rezistenta si baterie. Actionand butonul de pornire, rezistenta se incinge si transforma lichidul din atomizator in vapori, acestia sunt orientati prin mustiuc catre vapator.

Poti remarca ca acestea sunt componentele de baza, insa ca functionarea sa fie o experienta personala producatorii au lansat pe piata o serie de accesorii de tigari electronice auxiliare. De la cele de imbunatatire a experientei in sine, la componente care faciliteaza transportul si improspatarea aerului din incapere. Printre cele mai bune accesorii pentru vapat se gasesc cu siguranta husele, extensiile de mustiuc, carcasele pentru transportarea acumulatorilor, incarcatoarele, trusele de instrumente, recipientele de preparare a lichidului, s.a. Pe lista celor mai utilizate accesorii se gasesc cele utilizate pentru personalizare, adaptoarele pentru reglarea volumului de aburi eliberat si kit-urile cu recipiente pentru prepararea lichidului preferat.

2tigara

Sursa foto: https://www.voore.ro/accesorii-tigari-electronice

Cele mai bune accesorii pentru vapat 

Cum ai observat, pe piata exista numeroase tipuri de accesorii pentru tigari electronice. Sarcina ta este sa gasesti care sunt cele mai bune accesorii pentru vapat potrivite pentru tine. Trebuie mentionat ca factorul principal de decizie este cel de natura personala.

Trebuie sa intelegi ca experienta de a vapa este unica pentru fiecare. Daca multi prefera un kit clasic si aromele simple, alti vapatori prefera sa se delecteze cu dispozitive personalizate si lichide deosebite.

Cu siguranta doresti sa te bucuri de obiceiul de a vapa in orice moment al zilei! Nu vrei sa fii limitat din pricina bateriei care s-a descarcat si nu doresti sa cauti prin geanta sau buzunarele hainei rezerva de lichid, mustiucul preferat sau adaptorul pentru modificarea volumului de vapori.

Ca astfel de evenimente sa fie evitate trebuie sa ai la indemana cele mai utile accesorii de tigari electronice, adica incarcatorul, USB-ul pentru masina, borseta (pentru a avea toate componentele la indemana), rezerva cu lichid. Se poate spune ca cele mai bune accesorii pentru vapat sunt cele care iti permit sa utilizezi tigara electronica in orice moment al zilei.

3tigara

Sursa foto: https://www.voore.ro/accesorii-tigari-electronice/huse/husa-silicon-pasito-black

Cum alegi consumabile pentru atomizoare de tigari electronice

Daca esti printre novici, cu siguranta vei fi tentat sa testezi cat mai multe combinatii, daca esti unul dintre cei care au descoperit cele mai bune consumabile pentru atomizoare de tigari poti ramane la ele.

Dupa cum stii, atomizoarele sunt acele parti care contin rezistentele si sunt responsabile de vaporizarea lichidului. Aceste componente sunt prevazute cu elemente de reglare a aerului, deci sunt acele parti care permit ajustarea nivelului de aburi inhalati. Pe piata sunt disponibile mai multe tipuri, de la modele standard, la tank, servisabile si drip.

Sunt realizate din materiale durabile si sunt tratate pentru a preveni dezvoltarea coloniilor bacteriene. Elementele consumabile pentru atomizoare de tigari electronice sunt rezistentele, care trebuie inlocuite periodic, cartusele, capsulele si mustiucele. Rezistentele sunt elementele care influenteaza volumul de substanta vaporizata. Cu cat acestea au putere mai ridicata cu atat cantitatea de lichid transformata este mai mare.

4 tigara

Sursa foto: https://www.voore.ro/accesorii-tigari-electronice/sticle-squonk/recipient-squonk-ipv-v3-mini-3-5ml

Si aici experienta si preferintele personale sunt principalele elemente care te ajuta sa faci cea mai buna alegere. Pe piata sunt mai populare dispozitivele care permit vapare MTL (“mouth to lung”) si DL (“direct lung”). Primul proces este mai asemanator cu fumatul traditional, pe cand al doilea presupune inspirarea aburilor direct in plaman.

Cei ce apreciaza procesul MTL vor achizitiona consumabile pentru atomizoare de tigari cu rezistente ce cel putin 1.0 ohm, baterie cu capacitate de 15-22w si mustiuc ingust.  Daca apreciezi experientele DL te orientezi catre accesorii pentru tigari electronice cu tanc sub 1 ohm, baterii mai puternice si mustiuce largi.

In final, trebuie amintit ca vapatul este in sine o experienta personala, iar varietatile mari de dispozitive si lichide disponibile pe piata fac ca alegerea sa fie o sarcina destul de usoara. Daca prima incercare nu se ridica la nivelul asteptarilor, poti testa pana descoperi stilul tau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe