BOMBA! Cititi AICI ce legatura are deputatul liberal Cristian Buican cu tanarul gasit inecat in raul Olt! Anchetatorii merg si pe varianta unei CRIME

marți, 28 ianuarie 2020
Surse judiciare ne-au confirmat faptul ca suspect in cazul tânărului înecat este si ciobanul deputatului liberal Cristian Buican (este de notorietate ca parlamentarul detine peste 1000 de oi), care se afla pe dig cu oile in zona in care a fost găsit cadavrul. Suspecta mai este si o ruda foarte apropiata (om de casa al lui Buican) victimei. Interesant este ca victima era nepotul fostului deputat liberal Traian Dobrinescu.
COMUNICAT

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a constituit, la data de 24 ianuarie 2020, o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care a survenit decesul unei persoane de sex masculin, al cărei cadavru a fost identificat în albia râului Olt, la data de 23 ianuarie 2020.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe