Alege pantofii sport pentru un stil lejer la birou!

miercuri, 22 ianuarie 2020

Sursă foto: Pikrepo.com

(https://www.pikrepo.com/fdmfv/person-in-blue-denim-jeans-and-black-and-white-converse-all-star-high-top-sneakers)

Stilul de viață tot mai dinamic pe care îl avem mulți dintre noi a făcut ca pantofii sport să fie un accesoriu popular nu doar în sala de fitness. Dacă înainte ei erau considerați parte importantă a ținutei de antrenament, astăzi ei au devenit un element statement pentru orice outfit de zi cu zi. Ca atare, îi putem purta când mergem la cumpărături, când ieșim în oraș și, de ce nu, atunci când mergem la birou.

Ei bine, da, adidașii, tenișii, espadrilele și alte modele de încălțări sport sunt ușor de integrat chiar și într-un look pe care îl putem purta la job. Drept urmare, tot ce trebuie să faci este să alegi modelele preferate de sneakerși și să le asortezi în combinații potrivite pentru serviciu. Iată cum poți face acest lucru!

Mizează pe nuanțele neutre

 

Aceasta este cea mai importantă regulă de care să ții cont dacă vrei să porți pantofi sport confortabili la birou. Așadar, pentru o zi la job optează pentru o pereche de adidași negri, albi sau poate chiar bej. Păstrează adidașii colorați pentru ocaziile de care te bucuri în timpul liber, deoarece ei nu sunt potriviți pentru un outfit office. Partea bună este că pantofii sport în nuanțe neutre sunt ideali pentru multe alte combinații vestimentare, așa că investiția ta va fi una cât se poate de rentabilă.

Poartă pantofii sport cu un costum

 

Poți asorta o pereche de pantofi sport de damă cu un costum, iar astfel ai obținut foarte rapid o ținută ideală pentru birou. Inspiră-te din stilul smart-casual și adaugă outfitului un trench coat în zilele ploioase de toamnă sau un palton de mohair în anotimpul rece. O combinație foarte inspirată pentru birou este formată, de exemplu, dintr-un costum negru, gri, bej, simplu, cu dungi sau cu carouri.

Asortează adidașii la fuste cu pliuri

 

Vrei să realizezi o combinație vestimentară mai feminină pentru birou? Asortează pantofii sport la fustele plisate, care au creat o adevărată isterie în ultima vreme. Indiferent de culoarea fustei, poartă o pereche de teniși sau de sneakerși cu platformă și alege pentru partea de sus a corpului un tricou alb. Pe deasupra poți asorta o jachetă din denim, o geacă de piele sau un sacou.

Include în ținuta ta și o cămașă

Dacă nu vrei să te distanțezi foarte mult de stilul office autentic, păstrează în ținuta ta de birou un item reprezentativ pentru acest cod vestimentar: cămașa. Poți opta pentru o cămașă albă, simplă, dar și pentru un model cu dungi, deoarece ambele vor arăta la fel de bine în combinație cu pantofi sport. Evită, însă, modelele de cămăși cu volane sau alte accesorii boho care se potrivesc mult mai bine cu balerini.

În ținutele de birou, pantofii sport pot fi asortați cu fuste sau jeanși, cu costume din două piese, dar și cu cămăși. Regula de bază de care să ții cont în alegerea pantofilor sport pentru un outfit office este să te rezumi la modelele și la culorile simple, neutre, care nu atrag foarte mult atenția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe