Vizitatorii Târgului de Crăciun din Municipiul Râmnicu Vâlcea sunt invitați să doneze pentru dotarea unei Săli de sport pentru copiii cu dizabilități

luni, 2 decembrie 2019

 

Comunicat de presă
Vizitatorii Târgului de Crăciun  din Municipiul Râmnicu Vâlcea sunt invitați să doneze pentru dotarea unei  Săli de sport pentru copiii cu dizabilități

Interact Râmnicu Vâlcea alături de cluburile Rotary Râmnicu Vâlcea, Cozia,  Râmnic și cu sprijinul  Primariei Municipiului Râmnicu Vâlcea,  vă invită  la prima ediție a Proiectului  “O cană de fericire”.

În perioada 1-31 decembrie 2019, Interact Râmnicu Vâlcea invită toti vâlcenii  la prima ediţie a proiectului  “O cană de fericire”, unde în schimbul unor donații veți putea achiziționa de la căsuța 28, din Scuarul Mircea cel Bătran, în intervalul orar 1400 – 2100 o cană cu vin fiert, ceai, cafea sau ciocolată caldă.

Donațiile strânse se vor îndrepta către Proiectul major inițiat de către Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Rotary Club Râmnicu Vâlcea- Cozia, ce  are ca obiectiv dotarea unei Săli de sport pentru copiii cu dizabilități.

Copiii cu dizabilități au probleme de acceptare în mediile normale de formare școlară și comunitară. Accesul lor la mijloacele de instruire și de formare poate fi limitat prin lipsa de adaptare a acestor mijloace la specificul medical al suferințelor lor și prin atitudinea multora dintre participanții la procesul școlar, de respingere și de izolare a persoanelor cu dizabilități. Realizarea unei săli de sport moderne, dotată cu tehnică și aparatură potrivită celor trei forme de handicap, este o urgență la Râmnicu Vâlcea. Practicarea sporturilor de sală în scopuri terapeutice se face într-un mediu dedicat acestui scop.

Sunt așteptați să participe cu donații financiare și sponsorizări persoane particulare și companii care înțeleg prin gestul lor generos necesitatea și urgența realizării în zona noastră a unui obiectiv atât de important pentru copiii cu dizabilități.

 

 

Bogdan Pistol

Președinte 2019-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe