Video cu urmarirea politistilor batuti de tigani si pusi in genunchi, la Valcea

marți, 3 decembrie 2019

O cameră video montată pe bordul autospecialei de Poliţie a înregistrat urmărirea în trafic dintre poliţiştii bătuţi în Călina, Vâlcea, şi agresorii care le-au furat pistoalele.

Totul s-a întâmplat pe 20 noiembrie 2019, în jurul orei 01.00, în satul Călina, comuna Prundeni, atunci când cei doi poliţişti au făcut semn să oprească unui şofer care conducea un microbuz.

"Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!", anunţau la acea vreme sindicaliştii din Poliţie - informeaza observator.tv

Poliţiştii au fost salvaţi de colegii lor care au intervenit la faţa locului şi i-au reţinut pe scandalagii. Aceştia au fost ulterior arestaţi preventiv, fiind acuzaţi de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

De cealaltă parte, poliţiştii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, unul dintre ei fiind transferat la un spital din Bucureşti pentru a fi operat.

Video: Gazeta Valceana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe