Valceanul Aurel Simion a fost numit secretar de stat in Ministerul Agriculturii

miercuri, 18 decembrie 2019

Aurel Simion, administratorul companiei Avi-Giis din Vâlcea (prelucrarea şi conservarea cărnii), a fost numit de premierul Ludovic Orban astazi, 17 decembrie - secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Fost consilierul judeţean liberal Aurel Simion, managerul companiei AVI-GIIS, este un profesionist in domeniul agriculturii, iar numirea, la propunerea presedintelui PNL Valcea, Cristian Buican, este una binevenita! Ziarul de Valcea sustine profesionistii, oamenii competenti, si tocmai de aceea nu ne ferim sa laudam actiunile pozitive ale politicienilor chiar si cand acestia ne sunt ostili!

Noul secretar de stat a fost apreciat si de Guvernul PSD fiind desemnat „Producătorul Tradiţional al Anului 2017”. Importanta distincţie i-a acordat-o chiar Petre Daea, ministrul pesedist al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, „pentru rezultate deosebite în campaniile agricole din anul 2017 şi efortul depus zi de zi în a demonstra că, în România, se poate face producţie alimentară în mod tradiţional”. Produsele lui Aurel Simion (pastramă de berbecuţ, cârnaţi cu ambâţ, slănină usturoiată, dar şi alte bunătăţi „ca altă dată”, pregătite după reţete tradiţionale româneşti) sunt la mare căutare atât în Ramnicu Vâlcea, cât şi la Bucuresti si in alte zone ale tarii.

Ii dorim SUCCES lui Aurel Simion in noua functie de inalta demnitate publica!

Tiberiu Pirnau

79462218_582400239257328_7746924153512394752_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe