Valcea are pe post de prefect un PACALICI cu numele Tiberiu Costea! Universitatea Craiova îi demonteaza afirmatiile!

sâmbătă, 21 decembrie 2019

 

UPDATE: Si ca sa se faca si mai mult de rasul lumii, asa-zisul prefect liberal si-a schimbat CV-ul si a postat pe pagina web a Prefecturii Valcea acest CV, in care apare la studii alta facultate decat cea pe care o avea trecuta in CV-urile anterioare si pe site-ul Primariei Lungesti :)))) : INGINERIE MANAGERIALA - la Universitatea Craiova! 

Prefectul judetului Valcea, Tiberiu Costea, minte cu nerusinare cand spune ca toate studiile universitare si postuniversitare le-a urmat la Universitatea Craiova! Atat in CV-ul acestuia (vezi facsmil) cat si si pe site-ul Primariei Lungesti (https://primaria-lungesti-vl.ro/administratia/)  scrie clar ca detine diploma de licenta la Facultatea de Inginerie si Management Agroturistic! Banuiesc ca informatiile respective le-a trecut singur in documentele respective, nu i le-au strecurat extraterestrii pesedisti sau jurnalistii rauvoitori! La o simpla cautare pe google.ro introducand cuvintele: facultatea de Inginerie si Management Agroturistic - ajungem pe site-ul Universitatii Bioterra https://bioterra.ro/index.php, care este singura institutie de invatamant din Romania care a avut vreodata aceasta facultate.

Asadar, minciuna are picioare scurte in cazul prefectului Tiberiu Costea!

Mai mult decat atat, vineri, 20 decembrie, am contactat secretariatul Universitatii Craiova de unde am aflat ca ATENTIE! - aceasta unitate de invatamant NU A AVUT NICIODATA O FACULTATE SAU SPECIALIZARE CU DENUMIREA DIN CV-UL PREFECTULUI MINCINOS DE VALCEA, TIBERIU COSTEA: Facultatea de Inginerie si Management Agroturistic!!!

Dati clik AICI pentru a vizualiza facultatile Universitatii Craiova.

In acest caz se pot desprinde doua concluzii:

  1. Prefectului ii este RUSINE ca a absolvit facultatea la Universitatea Bioterra destul de anonima si controversata!
  2. DIPLOMA ARE MARI PROBLEME DE LEGALITATE (Parchetul trebuie sa verifice URGENT aceasta situatie!), IAR IN ACEST CAZ PROBLEMELE SUNT FOARTE MARI SI PENALE PENTRU FOSTUL PRIMAR DIN LUNGESTI, putandu-se vorbi despre fals si uz de fals (pedepsite cu inchisoarea de Codul Penal!) - acesta s-a folosit de respectiva diploma, fiind angajat pe studii superioare la APIA Valcea si acum la Prefectura Valcea!

Pana una, alta - prefectul Tiberiu Costea are ocazia sa ne faca de ras, de rusine, cum vrea el - sa demonstreze ca scriem fake-news-uri - aratand diploma de licenta de la Facultatea de Inginerie si Management Agroturistic din cadrul Universitatii Craiova, pe care spune ca o detine! Noi zicem ca Tiberiu Costea nu are o astfel de diploma si ca este un PACALICI PENIBIL. care a mintit un judet intreg! RUSINE!

In acest caz, sa-i fie RUSINE si celui care l-a instalat la Prefectura Valcea: presedintele PNL Valcea, Cristian Buican!

Vezi mai Buicane, cum se intoarce ROATA VIETII, mai tii minte cand radeai de presedintele PSD Valcea, ca are facultatea la Constantin Brancoveanu?!

Tiberiu Pirnau

 

 

79480251_463570844536216_6029034125279625216_n-498x1024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Valcea are pe post de prefect un PACALICI cu numele Tiberiu Costea! Universitatea Craiova îi demonteaza afirmatiile!”

  1. Ce ghinion pe acet judet sa aiba un prefect papagal si pacalici. Sica mandolina sa fie atit de dus cu pluta incit nu a verificat martafoiul bagat pe git de catre aritmel si cracanel?
    Daca promoveaza numai desene animate, la ce le-a trebuit guvernare acestor micimani?
    Urmasii chiorului nu se dezmint si merg pe principiul ca , "mintea le vine dupa post".
    Poate dupa postul Craciunului ca , daca sint navlegi , tot navlegi mor , chiar daca sint prefecti ca perfecti nu sint.
    Lada de gunoi a Istoriei va mai primi niste rebuturi care pe deasupra sint si hoate.
    Falsificare unui cv se pedepseste de Legea in vigoare asa ca aasteptam sa vedem cu cit va fi premiat actualul prefect dolofan si mincinos.

  2. deci avem un prefect cu liceul agricol.DEI care l au numit probabil tot astfel de studii au absolvit cristi buican care are institut de 3 ani, sa l vedem pe orban ce are . am stiut de la inceput ca liberalii put , iar pantru mai departe sa se faca cercetarile privind facultatea perfectului de valcea pentru ca altfel se vor lua masuri dure,,,,,,,,,,

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe