Un nou stadion modern în Ramnicu Valcea! Primarul Mircia Gutau a făcut anunțul: "Am depus toate documentele, avem avizul!"

miercuri, 25 decembrie 2019

 Stadionul din Râmnicu Vâlcea are o capacitate de 12.000 de locuri / Captură YouTube

Orașul Râmnicu Vâlcea va avea un stadion modern. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Mircia Gutău, la Gala Fotbalului Vâlcean.

Edilul a anunțat că a depus toate actele necesare la Compania Națională de Investiții, iar CNI a dat undă verde pentru construirea unui nou stadion la Râmnicu Vâlcea: "Am depus toate documentele la CNI pentru construirea unui stadion ultramodern la Râmnicu Vâlcea, avem toate avizele luate. Vom dezbate exact locul unde se va construi acest stadion. Din punctul meu de vedere, ar fi mai bine să îl construim acolo unde este fosta unitate militară de la Vlădeşti, un stadion cu 5-6 terenuri de antrenament în jur, este foarte aproape de oraş, iar ulterior să îl dărâmăm pe actualul şi să extindem Parcul Zăvoi.

Ar fi lucrul cel mai frumos pentru oraş, dar depindem de finalizarea în timp util a unui schimb de terenuri. Dacă nu se va putea face aşa, vom face noul stadion pe actualul amplasament, dar ar fi problema că, pe durata construirii acestuia, unul-doi ani, ar fi împiedicată activitatea sportivă care este acolo. Sunt lucruri ambiţioase, pe care mi le-am propus pentru următorul mandat", a spus primarul Mircia Gutău, citat de Liga2.ro.

Nu există echipă de fotbal la Râmnicu Vâlcea

Până când va fi stabilită locația arenei ultramoderne de la Râmnicu Vâlcea, trebuie specificat faptul că momentan nu mai există o formație de seniori în oraș. CSM Râmnicu Vâlcea a dat faliment în sezonul 2016-2017, iar în prezent mai activează doar grupele de juniori ale SCM Râmnicu Vâlcea.

În prezent, stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea are o capacitate de 12.000 de locuri. Ultimul meci de seniori disputat pe arena respectivă a avut loc pe 3 decembrie 2016, în Liga 2. UTA reușea atunci să învingă CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-0. Golul a fost înscris de Dumitru Copil. La Râmnicu Vâlcea era antrenor în acel moment Ionel Gane, în timp ce UTA era pregătită de Laurențiu Roșu.

Sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe