|marți, august 9, 2022
 • Follow Us!

Un deputat ALDE vrea sa-si puna sefa de cabinet – SUBPREFECT la Valcea 

intrebare_1024x576_07408500

Turbulente la varful Institutiei Prefectului Judetului Valcea! Un deputat ALDE face presiuni la nivelul Guvernului Orban, sa-si impuna sefa de cabinet pe functia de subprefect. Daca ar fi vorba despre o persoana competenta, cu studii temeinice in domeniul administratiei publice, am sustine si noi demersul venerabilului parlamentar, dar cunoscand persoana – ne situam ferm pe o pozitie de adversitate. Persoana respectiva nu are nicio legatura cu functia de subprefect! Speram ca, in cele din urma, ratiunea va invinge intunericul incompetentei!

Tiberiu Pirnau

One Response to Un deputat ALDE vrea sa-si puna sefa de cabinet – SUBPREFECT la Valcea

 1. Laurian C.

  Daca este vorba de zoaie tache atunci nu mai mira nimic pe nimeni. Nici nu mai surprinde. Daca alde zoaie au fost in stare sa propulseze un morman de ozinza ca si consilier local atunci cind l-au mazilit pe fostul viceprimar , gindesc ca acesti neica nimeni nu au nicio jena cind fac propuneri si promovari.
  Sa nu uitam nici de consilierul lui adi spritz care scrie cu o litera de mina si una de tipar. Daca astia sint cei pe care cocalarii aldisti ii propun pentru functii de maxima responsabilitate atunci anton poate sa-si toarne singur beton , in cap nu in popou.
  Dupa principiul ca , fie prostul cit de prost mintea vine dupa post , nu vom avea niciodata rezultate mai ales cind prostii sint dovediti.
  Zoaie va trebui sa deconteze toate nefacutele din timpul mandatului de responsabil cu timpul liber ca , de fapt , toti parlamentarii de Valcea.
  Unul , cracanel , orientat dupa seful sas a crezut ca poate si el sa insele “pas cu pas”. Dar s-a inselat si in bot a cam luat.
  La mai mare cazne derbedeilor , prostutuate politice.

   

Leave a Response