|sâmbătă, august 20, 2022
 • Follow Us!

Trei persoane rănite, în urma unui accident pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Traficul e oprit 

accident-valcea-370510

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt, joi, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Una dintre mașini a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, toate din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus, precizează Infotrafic.

Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi de pompieri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Sursa: stirileprotv.ro

One Response to Trei persoane rănite, în urma unui accident pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Traficul e oprit

 1. Laurian C.

  Acesti neaveniti parveniti , promovati politiuc pentru ca sint slugi , nu au inteles ca nu sint buricul pamintului. Cel putin , reprezentantii Valcii , autorul accidentului si actualul ministru de finante demonstreaza ca nu au avut nimic si nu au nimic in ce poarta pe umeri pentru nu au cap ci folosesc negii sa nu le ploua in git.
  Propun ca acestor parveniti ai epocii hotiilor sa le fie verificate averile si se va demonstra ca nu le justifica nicicum.
  Daca se va dovedi ca este vinovat de moarte celor doi soti si de ranirea celei de a treia persoana atunci la bulau cu gugustiucul care este de drept demolatorul partidului lui anton in Valcea de dragul promovarii scursurilor venite din PSD , recte , zoaie tache , adi speitz , nelinistitul remus , casapul neamului , gery precum si promovarea tinichigiului , a botului de osinza si a analfabetului consilier a lui adi spritz.
  Cum nu trebuie sa existe tolerante pentru asemenea jeguri , la zdup cu ei.
  La anul , cind va da mugurul si coltul ierbii partidul lui cac antonel si a acestor scursuri va fi doar o amintire. Neplacuta oricum.
  Drum bun , neispravitilor. Si la anul asteapta.

   

Leave a Response