Sparle si soparle, 30.12.2019

duminică, 29 decembrie 2019
  • În premieră, „Gala Sportului Vâlcean 2019” a fost organizată IMPECABIL, în parteneriat de către Primăria Râmnicului și Consiliul Județean Vâlcea! Evenimentul s-a desfășurat vineri, 27 decembrie, la un local din Râmnicu Vâlcea, fiind premiate actuale și foste glorii ale sportului vâlcean, oameni de sport și instituții media, care, toate, au contribuit la dezvoltarea și promovarea mișcării sportive în județul nostru și nu numai. La gală, au fost prezenți peste 500 de oameni de sport, ierarhiile fiind stabilite foarte clar de o comisie de specialitate și pe fiecare domeniu sportiv. Anii trecuți, când Gala Sportului Vâlcean era „organizată” de DJTS-ul lui Bogdan Marinescu, erau mereu nemulțumiri în rândul sportivilor despre modul subiectiv și neprofesionist în care se făcea premierea. O altă „bilă albă” a Galei Sportului Vâlcean din acest an a fost organizarea de la restaurant, de la meniu, locație și program artistic, condiții incomparabil mai bune decât cele în care se desfășurau anii trecuți pe zgârcenia proverbială a aceluiași director al DJTS Vâlcea.

 

  • Recent, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la SC Călimănești Căciulata SA a aprobat modificarea numărului membrilor consiliului de administraţie al societății, de la trei membri la cinci membri. Au fost numiți în funcţia de administrator, pe perioadă de 4 ani de zile, următorii: Lăzărescu Gabriela şi Petre Cristian Ion. Componenţa consiliului de administraţie al SC Călimănești Căciulata SA este următoarea: Petre Nicolae, Cotorceanu Florea, Petre Vasilica, Lăzărescu Gabriela și Petre Cristian Ion.

 

  • Surse bine informate sugereaza anumite legaturi intre prefectul liberal Tiberiu Costea, semnatar de angajamente cu Securitatea, detinator de diploma dubioasa de studii superioare, si valceanul Calin Nistor, actual sef al Directiei Nationale Anticoruptie! Costea este fost primar de Lungesti, iar Nistor este consateanul actualului prefect, detinand mai multe proprietati in comuna valceana. Pe surse am aflat ca si Nistor i-ar fi pus lui Costea o vorba buna la presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, pentru aceasta nominalizare la functia de reprezentant al Guvernului in teritoriu! Si cum sa nu fie sensibilizat Buican de astfel de sugestii, cand, stim foarte bine, ca este cercetat de DNA Pitesti in dosarul de coruptie nr. 36/P/2016. Ce ziceti, dragi valceni, se va clasa sau nu dosarul de la DNA al liderului liberal valcean Cristian Buican?! Călin Nistor a intrat în magistratură în 1995. Actualul șef interimar al DNA deține un teren intravilan în comuna Lungești (județul Vâlcea), dobândit în 2002 și un teren agricol în aceeași zonă obținut în 2004. Potrivit declarației sale de avere, tot în Lungești, șeful interimar al DNA deține o casă de locuit de 100 mp, iar în Râmnicu Vâlcea are un apartament de 50 mp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe